Фолк певецът Галин често комуникира със своите последователи в Инстаграм.

...
Фолк певецът Галин често комуникира със своите последователи в Инстаграм.
Коментари Харесай

Галин трогна с много емоционално обръщение

Фолк артистът Галин постоянно комуникира със своите почитатели в Инстаграм. Под една или друга форма той постоянно споделя с многочислените си почитатели разнообразни неща, свързани с работата и живота му. Понякога даже и някои по-лични тематики визира в отговорите си на многочислените въпроси, които му се насочат всекидневно.

Галин скоро показа преo почитателите си в обществената мрежа своето разбиране, че всеки би трябвало да отдава заслуженото внимание на най-близките си хора.

Виж в този момент:

" Не забравяйте да казвате на най-близките си хора, че ги обичате. Те заслужават да го знаят и да го чуват " – обръща се артистът към многочислените си почитатели.

Не крие, че при неговото семейство, както и  при доста други, са принудени да живеят разграничени, надалеч едни от други, в някои случаи даже в разнообразни страни и континенти.

" А мислите ли си от време на време, по какъв начин времето минава и какъв брой малко от това време прекарвате с хората, които обичате повече от всичко? " – размишлява той.

Неведнъж Галин е подчертавал, че не пропуща моментите, в които може да бъде дружно с обичаните си хора, когато има опция.

Срещите с публиката също му носят доста положителни страсти. Щастлив е от опцията да пее за своите фенове, а август се обрисува изпълнен с поредност от клубни изяви за Галин, който е и много работлив.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР