Фолк изпълнителите Илиян и Борис Дали изпратиха своя колега Ангел,

...
Фолк изпълнителите Илиян и Борис Дали изпратиха своя колега Ангел,
Коментари Харесай

Дали и Илиян изпратиха Ангел

Фолк изпълнителите Илиян и Борис Дали изпратиха своя сътрудник Ангел, който си отиде от този свят на 26 септември, във безконечният му път. Погребението на младият мъж, който си отиде след къса битка с Ковид 19, бе изпратен от близки, другари и родственици, на 5 октомври на централните Софийски гробища.



Малко след 13:00 часа Илиян и Борис дойдоха с група другари. И двамата бяха поставили черни очила, което обаче не попречи на присъстващите да видят сълзите в очите им, когато си взеха последно довиждане с сътрудника си. Ковчегът на Ангел бе затворен, на него с изключение на бели цветя имаше икона, а портретът на артиста и за секунда не бе изтърван от ръцете на годеницата му Христина.



Почернената жена стискаше крепко фотографията на обичания си и не спираше да ридае, предава Монитор. Както тя, по този начин и Борис и Илиян отхвърли да приказват пред медиите, само че и двамата обявиха едно: „ Беше извънредно положително момче. Ще го запомним постоянно ухилен. Много рано си отиде, нека да е на по- положително място. Тук ще липсва доста “. Да си вземат последно довиждане с него бяха пристигнали още композиторът Оцко, фолк певицата Кристияна, гримьорът Мис Бони и други



В края на предходната година Ангел стана татко за пръв път. Момченцето носи името Преслав. Това лято артистът и половинката му Христина водиха малчугана за пръв път на море. От там Ангел показа трогващи фрагменти, а под тях написа: „ Не плът и кръв, а сърцето ни прави татко и наследник. Да станеш баща значи, че би трябвало да бъдеш модел за подражателство на сина си и да бъдеш някой, който може да търси “. По подигравка на ориста, дребния няма да може да търси баща си и то преди да е навършил годинка. Колегите му са безапелационни, че ще създадат всичко по силите си, с цел да набират всичко от което бебето и Христина имат потребност.

Тагове ангел борис дали през днешния ден илиян
Post navigation
Предишно
СИМЕОН ОТ „ ИГРИ НА ВОЛЯТА “ ЩАСТЛИВО ОБВЪРЗАН ОТ ГОДИНИ (СНИМКА)
Следващо
ЙОАННА ТЕМЕЛКОВА ЧУКНА 35 В ПАРИЖ

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ
ДЕНИЗ НА ЛИЯНА ПРЕКАЛИ С ХРАНАТА В ИСТАНБУЛ 06.10.2021
ЙОАННА ТЕМЕЛКОВА ЧУКНА 35 В ПАРИЖ 06.10.2021
ИЛИЯН И БОРИС ДАЛИ ИЗПРАТИХА АНГЕЛ ВЪВ ВЕЧНИЯ МУ ПЪТ 06.10.2021
СИМЕОН ОТ „ ИГРИ НА ВОЛЯТА “ ЩАСТЛИВО ОБВЪРЗАН ОТ ГОДИНИ (СНИМКА) 05.10.2021
КАК ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА ЩЕ ПОСРЕЩНЕ РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН 05.10.2021

© 2021 Secret.bgPowered by WordPress | Theme: AccessPress Mag
За нас

Контакти и реклама

World 2 Explore

Радио VOX

Правила

Политика за дискретност
TOPbody>
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР