Фолк фурията и бивша рапърка Диона бе отстранена от музикалната

...
Фолк фурията и бивша рапърка Диона бе отстранена от музикалната
Коментари Харесай

ТОЙ ли е мъжът заради когото Галин изгони Диона?

Фолк фурията и някогашна рапърка Диона бе отстранена от музикалната компания на Галин - "Алфа мюзик ", за което HotNews ви осведоми първи. След хипотетичните аргументи тя да остане без продуцентско рамо е мъж, който изпълнителката отмъкналра под носа на шефа си. Тази версия като че ли се удостоверява с дейностите на брюнетката от тези дни, когато разгласи, че е бясно влюбена и оповести връзката си с юноша на име Торино.



Екс-рапърката с ромски генезис върти обич с младия и хубав Тодор Димитров, с прякор Торино, който също се изявява като реализатор. Той твори в хип-хоп, ар енд би и регетон жанр. А с Диона несъмнено си отиват като двойка. Двамата оповестиха любовта си в мрежата с обща фотография, съпроводена с сантиментални послания. Дали това е интригата, която разтрогна контракта й с "Алфа мюзик " - питат се в шоусредите.

Факт е, че все още нито Диона, нито Галин разясняват аргументите за раздялата си като реализатор и продуцент. Дори и да стигнат до пояснение, надали ще признаят нещо толкоз персонално, тъй че формалната версия, когато й пристигна момента ще бъде по-скоро угодна и за двете страни.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР