Фолк фурията Анелия показа нагледно как се краде мъж. Показното

...
Фолк фурията Анелия показа нагледно как се краде мъж. Показното
Коментари Харесай

Анелия показа на Eмилия как се краде мъж

Фолк фурията Анелия сподели образно по какъв начин се краде мъж. Показното е против колежката й Емилия, научи HotNews. Двете дълги години водят тиха война, поради общия им Коко Динев, от който имат и деца. Навремето русокоската от Гълъбово разведе заралийката с предприемача, което извади от кожата пострадалата, В последна сметка и Емилия не прокопса с този мъж, като все още е половинка на различен изтъкнат предприемач - Жорж Башур.

Как обаче Анелия натри носа на съперниката си? Преди броени дни галеницата на Митко Пайнера се появи на събитие в компанията на своя млад сътрудник Денис Теофиков, с който Емилия направи две дуетни части. Дали брюнетката и младокът приготвят нещо взаимно, времето ще покаже. Но появяването им като че ли са световна двойка сигурно не се е харесало на Емилия, която първа подаде ръка на надарения й сътрудник.



Наши източници разкриват, че в появяването на изпълнителите тези дни няма нищо инцидентно. Чаровникът имал страхотна препирня с амбициозната си някогашна дуетна половинка. Затова се съюзил с Анелия, с цел да й основава напрежение.

Анелия и Денис от дълго време стрелят против колежката си Емилия. Паметливи напомнят тяхно неподготвено присъединяване в клуб, където изпълнили дуетната ария на младата звезда с Цветелина Янева - "Грешка беше ". "Нормално е Анелия да не желае да изпее песента му с Емилия ", потриват ръце в гилдията.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР