Фолк дивата Мария скоро изненада феновете си, като съобщи на

...
Фолк дивата Мария скоро изненада феновете си, като съобщи на
Коментари Харесай

Мария с първо интервю след края на музикалната си кариера, ще пише книга

Фолк дивата Мария скоро изненада почитателите си, като заяви онлайн в Инстаграм, че на този стадий приключва музикалната си кариера и слиза от сцената. Думите ѝ шокираха мнозина от феновете на певицата, която обаче е безапелационна, че всеки край е и ново начало.

Мария е безапелационна, че за тези 20 години та и сцената са си дали най-хубавото. Максимумите в кариерата си в този род ги е постигнала, споделя певицата в изявление за вестник " 24 часа ".

" Като започнах бях дете. Казах си, че сега, в който реша да се отдръпвам, желая да бъда в спортна форма, желая да съм на върха, желая да бъда красива, да бъда в челните редици ", споделя Мария.

Виж още:

Животът под светлините на прожекторите продължава за Мария, само че трансформира посоката и " сцената ". Миньончето желае да опише живота си в книга, тъй като счита, че има какво забавно да опише за себе си и работата през годините. Тя доста харесва книгите и на този стадий споделя искрено, че нищо не желае да изпее и никаква ария не ѝ се върти в главата.

" Перфекционист съм. Във всеки стадий от моя живот аз съм имала друга концепция, желала съм да опитам нещо друго. И не мога да влизам 50 % или 80, аз влизам на 100 %! "

Виж още:

Мария вижда, че има сериозна смяна на музикалната сцена у нас.

" Има нови певици, които приказват техния език – на новото потомство, владеят езика на тялото на сцената. Има огромна разлика в поколенията. Имахме по-различни способи на изложение. Гледам. Осъзнавам. Разбирам. Не се регистрирам в тяхната конюнктура. Е, време е за записки ", споделя певицата.

Като майка, Мария е доста горда с 12-годишната Марая. Тя към този момент знае 3 езика, възпитана, умна е и доста спокойна. Певицата влага всичко, което има в развиването на щерка си. 

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР