Фолк дивата Мария най-накрая си намери майстора, но по най-жестокия

...
Фолк дивата Мария най-накрая си намери майстора, но по най-жестокия
Коментари Харесай

Миро Бияча към Мария: Мръснице долна, лази в краката ми, това заслужаваш ти!

Фолк дивата Мария най-сетне си откри майстора, само че по най-жестокия вероятен метод. След като унищожи не един и двама мъже, Мара Отварачката на собствен ред бе опозорена.

Има обаче и дами като нея, които търпят всичко в името на парите и охолния живот, който те й обезпечават. Тъй като Мирослав Соколов е богат и има финансови благоприятни условия да й купува „ парцалки ”, тя е търпяла с години зверствата му над нея.

Както е известно, преди дни Миро попадна в полицейския арест, откакто свиреп преби жена си Мария. Оказва се, че това надалеч не е първият подобен случай в фамилията.

Мирослав постоянно ступвал певицата, изключително в случаите, в които е използвал алкохол или дрога. Той освен крепко я е ступвал, само че и паралелно с това я е унижавал страховито. Карал я да лази в краката му, да му се моли за амнистия и още какви ли не садизми й ползвал.

Миро стигал даже още по-далеч. Принуждавал Мара да му споделя какво е правила в леглото с любовниците си, с цел да може да има мотив да я пребие. След като изпълнявала принудата, той започвал да я бие свиреп и да я назовава „ мръсница долна ”.

Всъщност възбудата на Мирослав идвала най-много от визиите му по какъв начин жена му се е въргаляла за пари с най-различни гнусни и не чак толкоз дебелаци. Не е загадка, че Мария има минало на продажница. Тя е била измежду девойките на Росен Чолов. Певицата попада там след отвод от „ Визаж ”. Голямото й предпочитание е било да стане манекенка, само че не я утвърждават поради ниския й растеж, който е единствено 158 см. Затова става жрица на любовта.

Според някои клюки Миро карал Мария да го играе полова жертва и двамата инсценирали обезчестяване. Това възбуждало Мирослав, който си падал по грубия секс.

За тези 2 години, през които са дружно, Миро „ опъвал ” по извънредно недодялан метод Мария, даже го възбуждало, в случай че нея я боли по време на секс.

В момента побойникът се намира под домакински арест. Интересното е, че той го излежава в дома на някогашната си жена, която напусна поради Мария. Аргументът му да е там е, че желае да е покрай децата си.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мария Мария и Миро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР