Фолк дивата Мария е на крилете на любовта и вече

...
Фолк дивата Мария е на крилете на любовта и вече
Коментари Харесай

Мария проговори за новия: Как се казва, има ли деца от друга и вижда ли се като булка за трети път

Фолк дивата Мария е на крилете на любовта и към този момент не крие своята нова тръпка. Звездата е безапелационна, че този път е доста сигурна в половинката си и поради това е решила да не го крие повече.

" Всеки ден си поисквам това да бъде мъжът до края на моя живот. ", споделя певицата пред " България през днешния ден ". За първи път Мария разкрива името на загадъчния си обичан, той се споделя Мирослав, само че певицата не прецизира с какво се занимава и каква е семейството.

Мъжът до миньончето се споделя Мирослав и има две деца от предходна връзка, само че за Мария това не е проблем и даже се радва, че фамилията става по-голямо. Звездата не крие, че желае да носи семейството на Мирослав, само че още не е сигурна дали желае да бъде младоженка. Факт е обаче, че нещата са в действителност съществени, тъй като двамата живеят дружно, само че не е ясно от какъв брой време. 

Виж още:

  " Няма от какво да се крием! Намерих мъжа на своя живот и той се споделя Мирослав! И живеем дружно ", споделя певицата.

Мария разкрива, че към този момент се усеща задоволително умерено и връзката е изцяло осъзната. " Обичам по метод, по който не съм успявала до момента. Пожелавам си в действителност единствено да сме здрави и съм сигурна, че лека-полека нещата ми ще се подредят, по този начин както при всички естествени хора. Може би за всички е мистерия и се вълнуват, тъй като до момента не съм качвала фотоси с мои сътрудници и не съм стигала до толкоз съществени дейности. Много съм горда с Мирослав. Когато човек е благополучен, не би трябвало да се тормози да показа, да демонстрира любовта си ", разкрива още певицата.

Виж още:

" Честно казано не знам дали се виждам като младоженка, само че несъмнено ще нося семейството на Мирослав. За мен каквито и достижения да има една жена в работен проект, тя би трябвало да знае къде е нейното място и къде е мястото на мъжа ѝ. Жената би трябвало да се отдаде на 100% и да принадлежи на някого. Най-малкото, което мога да направя е да нося семейството на Мирослав ". Докато приказва за любовта си, изпълнителката звучи извънредно окрилена, пишат от " България Днес ". Разказва, че е живяла с доста ограничения в персонален проект и стига до заключението, че е извънредно време да си разреши да изживее щастието си. Макар да не споделя от какъв брой време са дружно и по какъв начин тъкмо сте се срещнали с Мирослав, Мария споделя, че за първи път е извънредно удовлетворена и спокойна в връзките си.

Мария е загърбила музикалната кариера, въпреки да обърка почитателите с последната си балада от пролетта, откакто съобщи, че се отдръпва от сцената, а неотдавна даже направи едно клубно присъединяване. Все отново певицата загатва, че в случай че хареса някоя ария, ще я направи, само че на този стадий евентуално няма да се случи. Казва, че желае да обръща повече внимание на любовта си, на щерка си Марая и най-близките ѝ хора, а не да тича непрекъснато по задания и  да се разсейва с разнообразни неща. На 39 години Мария счита, че в този момент му е времето да се отдаде на малко отмора.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР