Фолк дивата Камелия, която за втора поредна година е треньор

...
Фолк дивата Камелия, която за втора поредна година е треньор
Коментари Харесай

Камелия аха да се пребие от каруца на снимките на „Скъпи наследници“

Фолк дивата Камелия, която за втора поредна година е треньор в „ Гласът на България “, изигра себе си в хитовия сериал „ Скъпи наследници “, видя HotArena.

По сюжет тя е поканена от героя на Веселин Калановски – кметският наместник на село Бели Вит - Цветан, с цел да забавлява публиката в паузата, по време на благотворителен мач.

Появата й измежду множеството е неповторимо – качена върху каруца, тя идва в целия си искра на спонтанния терен. Оказа се, че сходно преживяване не е ново за Камелия. В началото на кариерата си тя е пяла на значително нетрадиционни места. „ Участието ми в „ Скъпи наследници “ беше доста прочувствено, припомних си времената, когато съм пяла върху ремаркетата и всевъзможни сходни неща “, спомня си тя.

Фолк дивата разкри, че е снимала сцената си на минусови градуси, като самата тя пяла по необут крайник. Докато звучала песента й, конят постоянно се плашел, мърдал се и тя непрекъснато се клатела, в един миг даже залитнала и за малко да се прекатури от каруцата .

Голямо прекарване беше. Много е хубаво да се докосна до артисти, до този фон, толкоз естествен и натурален “, споделя още за преживяването си Камелия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР