Фолк дивата Емилия най-после разкри кой смени Коко Динев в

...
Фолк дивата Емилия най-после разкри кой смени Коко Динев в
Коментари Харесай

Емилия официално призна с кого е сменила Коко Динев

Фолк дивата Емилия най-сетне разкри кой смени Коко Динев в живота й. Тя го направи от ефира на Нова в прочувствено изявление пред Мон Дьо, след дълги спекулации в медиите. " Жорж Башур е мъжът до мен. Влюбена съм в него и в този момент, единствено като загатвам името му, сърцето ми излезе от темп “, сподели фолкаджийката.

A post shared by EMILIA (@emilia.online) on Jan 27, 2018 at 10:18am PST

Емилия споделя, че с милионера, който се занимава със строителство, се познават от години, само че и двамта са били обвързани. „ Ако знаех, че любовта ни ще е толкоз мощна, още преди време щях да се впусна в тази връзка, само че за всяко нещо си има време. Сега и двамата сме свободни “, щастливо разгласи Емилия. Тя посочи, че няма никакви връзки с Коко Динев от една година. А любовта си съм новия мъж в живота й по скалата от 1 до 10 звездата оцени с 16.

A post shared by EMILIA (@emilia.online) on Jan 21, 2018 at 9:26am PST

“Аз сама съм си отговорна, че не го срещнах по-рано. Много години търпях ситуацията с Коко и това ми изигра неприятна смешка. Коко в никакъв случай не ме сложи преди всичко в живота си. Никога не ми сподели, че в действителност ме обича повече от всичко и най-много, че ме уважава”, спомня си певицата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР