Фолк дивата Емилия кара тежка бременност и не смее да

...
Фолк дивата Емилия кара тежка бременност и не смее да
Коментари Харесай

Емилия кара тежка бременност след 4 аборта

Фолк дивата Емилия кара тежка бременност и не смее да излиза от баровския си дом. 39-годишната пайнерка чака бебе и се пази извънредно доста от вируси и любопитни погледи, научи „ Уикенд ”. Блондинката се е покрила от 4 месеца и от нея не дохвърчат никакви новини. Според хора от сектора, сега тя е при започване на 7-ия месец.

Жената на милионера Жорж Башур не върви по участия, не разгласява фотоси в обществените мреги, нито има някаква интензивност в общественото пространство. Бившата половинка на Коко Динев се крие, тъй като е бременна, само че към момента не желае да се хвали с радостната новина.

„ За всяко нещо, несъмнено, има причина. Ще я споделя, когато му пристигна времето ”, отсече в последното си изявление хубавицата, като не разкри повече детайлности за слизането си от сцената. „ Поради непредвидени условия всички участия и изяви на Емилия на този стадий се постанова да бъдат прекратени ”, написа през юли месец админ на нейната почитател страница в интернет. И оттогава – цялостно безмълвие!

Оттогава певицата единствено се включи с цел да изкаже съболезнования за умрялата си дуетна половинка Денис Теофиков. Единствено Емилия и брачният партньор й Жорж Башур подадоха ръка на фамилията на ненадейно починалия певе ц и поеха погребението на младежа. Родителите на Теофиков не е молило за помощ, само че пък за никого не е загадка, че не са заможни. Емилия и Башур сами предложили помощта си, а опечаленото семейство приело. Това е най-малкото, което можеха да създадат, поради обстоятелството, че с певицата направи възторг с дуетите си с Денис - „ Акула " и „ Тръгвай си ”, с които слагат връх по гледане в Ютюб.

„ Когато един младеж си отиде, думите са непотребни. Съболезнования към цялото семейство. Почивай в мир, Денис ”, написа Емилия в обществените мрежи и с това се изчерпа интензивността й. След това още веднъж изчезна. Тя не се появи на поклонението на Денис Теофиков, което бе на 29 октомври. Близки до Емилия издават, че русокоската е имала предпочитание да отиде, само че поради сложното си състояние е било невероятно.

Бившата половинка на Коко Динев настойчиво крие, че ще подари живот след броени месеци , тъй като има много аборти зад тила си и бременността й е рискова. Припомняме, че Емилия загуби бебе след жестока
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР