Фолк дивата Емилия е отнесла глоба, защото с колата си

...
Фолк дивата Емилия е отнесла глоба, защото с колата си
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Полицаи глобиха Емилия

Фолк дивата Емилия е отнесла санкция, тъй като с колата си влетяла по алеите на парк „ Рила “ в град Дупница, научи Lupa.bg. Ченгетата не били благосклонни към русокоската и по-скоро към водача й, който не спазвал разпоредбите. Случката се е разиграла пред уикенда, когато в града на Братя Галеви е имало акция за пияни и дрогирани водачи. Акцията е ръководена персонално от шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил Светослав Григоров, а чиновници на Криминална полиция са били особено изпратени да следят заведенията и пътищата в Дупница.

Изпълнителката прела без възражения санкцията и малко по-късно излязла да пее на сцената в дискотеката, издават източниците ни. С Емилия купонясвал и заместник- ръководителят на Общинския съвет в Дупница Йонко Гергов, който цяла вечер вдигал тостове със скъпо уиски, а по-късно се качил на автомобила си и се отправил към дома си, само че преди този момент е спрян от служители на реда и е останал без шофьорската си брошура, тъй като е отказал да бъде тестван за алкохол.

Така присъединяване на певицата приключило с куп отнети книжки и санкции в града. Припомняме, че русокоската роди преди 3 месеца, само че съвсем незабавно потегли по участия, като даже не изчака да се върне в остарялата си форма, като не прикриваше към момента наедрелия си стомах, а даже го наблягаше с къси и тесни рокли. Можем да поздравим Емилия, че си е взела забележка и към този момент употребява по-подходящи одежди за прясна родилка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР