Фолк дивата Емануела определено е една от най-активните в бранша

...
Фолк дивата Емануела определено е една от най-активните в бранша
Коментари Харесай

Емануела показа коремче в прилепнала рокля, но дали е знак за нещо повече?

Фолк дивата Емануела несъмнено е една от най-активните в сектора във връзка с нощни участия из страната. Звездата има много концертни изяви напоследък, а почитателите с наслада посещават заведенията, с цел да купонясват дружно с любимката си. Съвсем скоро певицата бе посетител в много известно столично заведение, в което нажежи пристрастеностите до алено, а тя бе заложила на доста секси прилепнала по тялото къса рокля, която очерта формите ѝ.

Някои почитатели останаха изненада, тъй като роклята наблягаше коремчето на звездата, а някои побързаха да напишат, че Емануела може да е бременна.

Виж още:

Изпълнителката на " Скъпото се заплаща " излезе да пее пред зрелостници, само че погледите на някои бяха приковани точно към коремчето ѝ. Действително на фотосите от купона се вижда по какъв начин то ясно се обрисува под късата черна рокля на звездата. Именно това предизвика и мнозина нейни фенове да предположат, че звездата чака рожба. 

Трябва да се означи обаче, че все още чаровната певица не е издавала нищо по въпроса, пишат от " Монитор ". Освен това е доста допустимо догатката на почитателите да е изцяло неправилно, а певицата просто да си е похапнала малко повече напоследък.

Припомняме, че Емануела към този момент има двама сина от разнообразни татковци. Първият си наследник държи надалеч от общественото пространство, само че през май 2018 година в интернет разгласява фотоси от неговия абитуриентски бал. Баща на по-малкото ѝ момче Димитър пък е плод на любовта и с Димитър Динев – наследник на предприемача Динко Динев.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/emanuelaofficialll/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР