Фолк дивата е отменила участието си заради здравословни проблеми Чалга

...
Фолк дивата е отменила участието си заради здравословни проблеми Чалга
Коментари Харесай

Галена припаднала от инсулинова диета? Фенове я чакаха напразно в DOCK 5

Фолк дивата е отменила присъединяване си поради здравословни проблеми

Чалга певицата Галена анулира изявата си в нощен клуб в Бургас предходната вечер, а повода е обвързвана със здравословното й положение. „ Музикална компания „ Пайнер “ и телевизия „ Планета “ оповестяват на всички почитатели, че присъединяване на Галена довечера в клуб Dock 5 – Бургас няма да се реализира, заради непредвидени условия. Извиняваме се за тази обстановка и ви уверяваме, че скоро Галена ще гостува в Бургас за наслада на всички нейни фенове “ – се споделя в обявата на продуцентската компания.



Според осведомени, повода за внезапното неразположение на Галена са станали инжекциите с инсулин, която тя си поставя, с цел да се втали. Смядовката е смъкнала много непотребни килограми, като даже се е увлякла със заслабването. Брюнетката употребява най-новия и рисков способ с пердашене на инсулин. С него за месец смъкват над 10 кг от тежестта си, без да гладуват и без да се постанова да се потят във фитнес залата.

Методът е елементарно използван, само че и доста подъл, като може да има съдбовни последствия за здравето. Оказа се, че тъкмо това се е случило с фолк любимката. През последните дни тя имаше серия от участия по родното Черноморие, които в допълнение са я изтощили. За похлупак модерният измежду родния шоубизнес способ за намаляване с сходни инжекции е оказал пагубно за здравето на певицата въздействие.

Въпросният медикамент, с който отслабва звездата на фолка, съставлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката, написа Лупа. Той се изписва с протокол, показан пред Здравната каса, на лица с диабет вид 2 – по една инжекция на седмица. Лекарството потиска апетита за сладко и по този начин води до незабелязано намаляване без мъчения. Курсът се състои от общо 4 инжекции – по една всяка седмица, а четвъртата – 15 дни след последната.

Звездата на „ Пайнер ” се бе окръглила с качени към 15 кг, които не можеше да смъкне по време на Ковид вълната и откакто тя самата изкара два пъти китайския вирус. Брюнетката съумя да смъкне част от килограмите преди фотосите на последния сезон на „ Гласът на България ”, където бе наставник, само че продължавала да не е толкоз слаба, колкото й се желае.

Галена научила за отслабването с инжекции с инсулин и решила, че й е омръзнало да гладува и обезателно ще опитва този способ. Така брачната половинка на вафления необут Галин съумяла да смъкне повече от качените килца и сега е по-слаба даже от своята колежка Преслава.

Галена в никакъв случай не е била толкоз кльощава, колкото в последните два месеца, записват в сектора. Краката на фолкаджийката са като на художествена гимнастичка, ръцете й също са се стопили, а ребрата й са изскочили, излиза наяве от последните й снимки от участия.

В момента по-слаба от Галена е единствено Мара Отварачката, която поддържа 40-килограмото си тяло с безумен апетит. Лекари предизвестяват, че смесването на препарата с алкохол може да има изключителни последствия: сърцетуптене, угнетяване на дишането, сърдечен арест, кома, припадъци и даже гибел.

„ Тези, които си инжектират „ Оземпик ”, само че не са заболели от диабет, може да умрат, защото равнището на кръвната захар пада фрапантно. Това може да докара до летален край ”, предизвестяват експертите. Медикаментът намалява концентрацията на кръвната захар и понижава телесното тегло посредством по-нисък енергиен банкет, като сензитивно намалява апетита. Освен това лекарството понижава желанието към храни с високо наличие на мазнини.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР