Фолк дивата Андреа и собственичката на известна козметична марка у

...
Фолк дивата Андреа и собственичката на известна козметична марка у
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Андреа завлякла с продукти козметична фирма!

Фолк дивата Андреа и собственичката на известна козметична марка у нас – Моника Ланчева, се скараха поради реклама, научи HotArena. Бизнесдамата я упрекна в неучтивост, а певицата съобщи, че не са й платили за пост в обществените мрежи.

Моника Ланчева, която продава артикули за коса, изрази своето отчаяние към певицата,след като й бе заложен въпрос от фенка какво мисли за фотошоп издънките на Андреа.

Слабо ме вълнува фотошопът й, не я познавам, само че съм извънредно разочарована от държанието й. Сама ни потърси и ни предложи да пусне пост, а в подмяна да получи нашите артикули като подарък още януари месец. Получи ги и няколко пъти сподели, че ще пусне пост „ идната седмица “, – та до през днешния ден ни стон, ни вопъл „, написа Ланчева и приложи скрийншот от чата им с изпълнителката. Нейни сътрудници я поддържаха, като обявиха, че с тях е постъпила по същия метод. Самата Андреа твърди, че не й е платено, по тази причина не е разгласила рекламните фрагменти на марките.

Не обърнах внимание, това са цялостни нелепости за мен. По-скоро е неразбирателство, дребнеене. Няма възнаграждение за реклама, по този начин, че не се усещам по някакъв метод отговорна. Не ми се дискутира този въпрос. Всеки може да напише всяко нещо във Facebook и в страниците в обществените мрежи. И аз мога да напиша хиляди неща за случки, които съм изживяла в кариерата и работата си, само че не вървя да дребнея и да върша сметка на хората „, споделя Андреа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР