Фокусирани сме върху това, което следва. Това е дългосрочното възстановяване

...
Фокусирани сме върху това, което следва. Това е дългосрочното възстановяване
Коментари Харесай

Джо Байдън обеща подкрепа на опожарения остров Мауи

" Фокусирани сме върху това, което следва. Това е дълготрайното възобновяване... и ще го създадем дружно ", сподели Байдън, който беше очевидно разчувствуван след обиколката на изпепеления град Лахайна. Той добави, че ще подсигурява " гласове ви да бъдат чути " и ще зачита локалните обичаи.

" Американският народ е с вас ", сподели американският президент на оживелите от пожарите на 8 август, застанал до губернатора на Хавай, Джош Грийн, сенатори от острова и един конгресмен от Мауи.

Biden tells Hawaii fire survivors: 'We're with you'
— News | أخبار (@EmiratesNews)

" Ще ви поддържаме, колкото е належащо ", сподели Байдън, застанал до историческо баняново дърво, обгорено, само че оживяло от пожара. " Смятам, че това е мощен, доста мощен знак за това, което можем и ще създадем, с цел да преодолеем тази рецесия ", сподели той.

Американският президент напомни персоналните си нещастия, като автокатастрофата, при която умират първата му брачна половинка и щерка му. Той сподели, че схваща какво изпитват хората на Мауи - " тази празнота в гърдите, сякаш си попаднал в черна дупка ".

Грийн благодари на Байдън за помощта му и похвали бързината на реакцията на федералните управляващи, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Снимка: БТА/AП
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР