Фокусирахме се върху онлайн търговията, търсенето се оказа по-голямо от

...
Фокусирахме се върху онлайн търговията, търсенето се оказа по-голямо от
Коментари Харесай

„ТИЕНС България“ отчита 50% ръст на продажбите

Фокусирахме се върху онлайн търговията, търсенето се оказа по-голямо от упованията ни, разяснява изпълнителният шеф на компанията Ирина Башева.

- Госпожо Башева, по какъв начин се трансформира „ ТИЕНС България “ през последния месец?

- Бизнесът ни се развива сполучливо, имаме 50% повишаване на продажбите, като трендът за 2020 година бележеше 30% растеж и преди рецесията. Тези индикатори са композиция от високото качество на нашите артикули, ефикасната маркетингова тактика за позиционирането им на българския пазар и съответни бизнес решения. Наложи се за малко време да въведем предел на бройките на избрани артикули, които един консуматор може да купи, с цел да е допустимо повече хора да имат достъп до тях. Това обаче бързо беше преодоляно. От една страна, компанията пренасочи мощности в производството на най-търсените хранителни добавки, от друга – приоритизирахме вноса и нямаше закъснение на доставки.

- Как се промени методът на работа на компанията в сегашните условия?

- Наблегнахме на канала ни за онлайн търговия, който създаваме сполучливо от към две години. Редуцирахме броя на сътрудниците, които работят в офиса, и те работят при прецизно съблюдаване на напътствията за отдалеченост. Доставките обаче вървят на цялостни обороти. Зареждаме задоволително стока и я доставяме в точния момент.

- Какво е положението на пазара на хранителни добавки и какви са упованията ви до края на годината?

- Българинът е недоверчив към питателните добавки и това е изцяло разбираемо. В момента сполучлив на този пазар може да е единствено този, който предлага висококачествени артикули и е съумял преди рецесията да убеди потребителя. За ТИЕНС до края на годината чакам равномерен растеж сред 15 и 30%.

- Какво в стила ви на управител ще се промени трайно след рецесията?

- Промяната към този момент е реалност. Повече от месец сме напълно онлайн, а преди се бояхме, че по този начин може да загубим персоналната връзка с клиента. Получи се противоположното – ние сме в непрекъснат контакт по всички мрежи, споделяме повече, поддържаме се и растем. Чувството да си част от едно огромно международно семейство е незаменимо. Доверието, което получихме от нашите клиенти, ни кара да имаме вяра, че си вършим добре работата, и вдъхва оптимизъм.

Красимира Александрова. Интервюто е оповестено в брой 04/20 на сп. " Мениджър "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР