Фокусът при нас са челните позиции. Да се представим по

...
Фокусът при нас са челните позиции. Да се представим по
Коментари Харесай

Ради Кирилов: Отборът ни има качества и класа за топ 3

" Фокусът при нас са челните позиции. Да се представим по най-хубавия метод. За купа не желая да се наемам да приказвам, само че мисля, че е действително да стигнем до първите три места, тъй като тимът има качествата и класата да се класира в топ 3 ", съобщи Кирилов в спортния подкаст на сътрудниците от bTV. Кирилов акцентира, че конкуренцията в алените редици не го тормози, а в противен случай. Това е бил и един от огромните аспекти, повлияли на решението му да премине в ЦСКА 1948. 

" Конкуренцията е хубаво нещо във футбола. Където и да отида, аз давам най-хубавото от себе си. Не ме е боязън от конкуренцията. Тя те кара постоянно да си на тръни. В Славия бях в зона на комфорт. Усещах, че мъчно ще дам повече от това, което съм дал досега. Имах потребност от ново предизвикателство. Когато пристигна офертата от ЦСКА, не се замислих. Любослав Пенев е отличен експерт с добър щаб. Работи се добре и всичко е на много високо равнище в клуба. Както спортно-технически, по този начин и като организация. Радостен съм, че имам опция да работя в ЦСКА ". 
 Новият рейс на ЦСКА 1948 дебютира в събота - бил номер 1 на 2022 година Новият рейс на ЦСКА 1948 дебютира в събота - бил номер 1 на 2022 година
Бившият състезател на Киево показа мнение и по отношение на равнището на българския шампионат и кандидатите за челните места в него. " Лудогорец също ще губи точки. Ние съперниците би трябвало да се възползваме от това. Тази година за първи път от много време насам шампионата е забавно, тъй като има 4-5 тима, които са на едно много положително равнище. Включително и нашият ". 

Кирилов показа забавен факт, че една от главните аргументи да се завърне в България е била фантазията му да играе с националната фланелка. Той разяснява и миналите мачове на " лъвовете " и успехите над Гибралтар и Северна Македония, в които той имаше ефективно присъединяване, както и новото начало под управлението на селекционера Младен Кръстаич. 
 Любо Пенев дава конференция Любо Пенев дава конференция
" Една от основните аргументи да се завърна в България беше фантазията ми да играя с националната фланелка. В Италия бях в по-ниски дивизии и щеше да бъде мъчно тази фантазия да се реализира. Видях ярък лъч в националния тим. Разбира се, успехите над Гибралтар и Северна Македония не са грандиозни. Те обаче могат да са начало на един добър път оттук насетне. Аз и Недялков бяхме най-възрастните в състава. Другите бяха млади момчета. Бях сюрпризиран от селекцията, само че съгласно мен това е пътят. Да се гради изначало. В Македония на самия химн усетихме тази ненавист от локалните последователи. Това ни стимулира още повече да вземем успеха ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР