focus-news.netБорис Джонсън е предупреден, че рискува да изпрати консерваторите в

...
focus-news.netБорис Джонсън е предупреден, че рискува да изпрати консерваторите в
Коментари Харесай

The Independent: Борис Джонсън изпраща партията си в упадък заради Брекзит без сделка

focus-news.net

Борис Джонсън е предизвестен, че рискува да изпрати консерваторите в „ терминален крах “, в случай че разреши тази партийна конференция тази седмица да се трансформира в среща в поддръжка на най-твърдата форма на Брекзит без договорка, написа английският вестник  The Independent .
След като се чакат общи избори в границите на седмици, някогашни депутати от торите, които бяха изключени от партията поради твърдата им позиция против Брекзит без договорка, обявиха, че министър председателят би трябвало да употребява конференцията в Манчестър, с цел да покаже, че партията е повече от тясна идеологическа фракция, захласната от Европа, в случай че желае да задържи гласоподавателите, които преди са осигурявали консервативното болшинство.
Предупрежденията пристигнаха, защото някогашният финансов министър Филип Хамънд сподели, че " конвулсиите " на торите над Брекзит са създали партията " неузнаваема " за него, като необятната база от по-ранни години е сменена с " идеологически пуританизъм, който не възприема противоречие и все по-строг в тона си “.
Конференцията на Консервативната партия се открива единствено няколко дни след унизителното решение на Върховния съд, че петседмичното прекъсване на Народното събрание прокарано от Джонсън е нелегално. Необичайно Камарата на общините ще продължи да заседава по време на четиридневното събитие, откакто депутатите отхвърлиха молбата на премиера за отмора.
Конференцията се открива единствено няколко дни след унизителното решение на Върховния съд, че петседмичното прекъсване на Народното събрание на господин Джонсън е нелегално. Необичайно Камарата на общините ще продължи да заседава по време на четиридневното събитие, откакто депутатите отхвърлиха молбата на премиера за отмора.
В резултат на това министрите ще би трябвало да се пътуват от и до Лондон, а опозиционните партии могат да се възползват от опция да изненадат държавното управление, като Шотландската национална партия приканва за избор на съмнение и за назначение на краткотрайно „ държавно управление на единството “, до момента в който депутатите от Консервативната партия са надалеч от Уестминстър.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР