Fntastic обявиха, че сървайвъл екшън играта им The Day Before

...
Fntastic обявиха, че сървайвъл екшън играта им The Day Before
Коментари Харесай

Забавиха премиерата на The Day Before

Fntastic оповестиха, че сървайвъл екшън играта им The Day Before няма да излезе по проект. Това е следващо отсрочване на премиерата на заглавието. Играта трябваше да излезе на първи март, само че в този момент новата ѝ дата на излизане е 10.11.2023. Причината за това закъснение се явява не потребността от изработката на някакви усъвършенствания и довършителни действия по самата игра, а юридически дебат, обвързван с името на The Day Before. Оказва се, че някой е изпреварил Fntastic в регистрирането на комерсиалната марка The Day Before.

„ Точно преди стартирането на играта в Steam, магазинът блокира The Day Before по молба на частно лице, поради името на играта “, пишат Fntastic. „ Както знаете, нашата игра беше обявена през януари 2021. По време на този анонс The Day Before, като запазена марка беше свободно. Веднага след анонса, упоменатото лице е подало заявление за регистрация на The Day Before преди ние да записваме в Съединени американски щати играта “.

Разработчикът твърди, че по това време те не са знаели какво се е случило и са го разбрали чак на 19-ти този месец, когато и са получили недоволство от частното лице, след което са поискали да се свържат с него. Очакваше се, че през този месец студиото да пусне ново видео към The Day Before, само че за тази цел към този момент те ще би трябвало да се съветват с юрист. И без значение от бъркотията, Fntastic са уверени, че нещата ще се оправят. „ Оставаме на 100% фокусирани над самата игра и по какъв начин да ви доставим допустимо най-хубавото прекарване, което бихте могли да получите “, пишат Fntastic. Играта се очакваше да излезе през юни предходната година, само че беше забавена за март 2023, тъй като студиото взе решение да се трансферира към Unreal Engine 5.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР