Fnatic надви Misfits в последната среща от редовния сезон на

...
Fnatic надви Misfits в последната среща от редовния сезон на
Коментари Харесай

Здравец Hylissang Гълъбов и Fnatic няма да пропуснат плейофите и тази година

Fnatic надделя Misfits в последната среща от постоянния сезон на LEC. Срещата беше извънредно значима за отбора на Здравец " Hylissang " Гълъбов, който се нуждаеше от успеха, с цел да продължи към плейофите на европейското състезание по League of Legends. Загубата довечера пък щеше да се окаже съдбовна, за пръв път " оранжевите " нямаше да се класират към последната фаза, като те са взели участие във всичките 19 плейофи, играли 12 финали, от които 7 са спечелили.

Fnatic - Ornn (Wunder), Trundle (Razork), Ahri (Humanoid), Zeri (Upset), Renata (Hylissang)

Misfits - Gwen (Irrelevant), Vi (Zanzarah), Zoe (Vetheo), Sivir (Neon), Leona (Mersa)

В 5-ата минута падна първото ликвидиране, Mersa не съумя да избяга от трима играчи на Fnatic, които нападнаха бот лейн. Малко по-късно в горната част на реката се случи първата отборна борба. Тя приключи наедно, само че Misfits имаха Ocean Soul и взеха Rift Herald.

Умно отиграване от Hyli докара неговите съотборници до триумф с взимането на втория змей - Mountain Soul. Последва мъртвило, преди играта да оживее още веднъж, в борба за третия - Cloud Soul. Въпреки че той бе извоюван от " мишоците ", борбата по-късно донесе значими убийства на " оранжевите ".

Финансите на двата състава бяха сходни, а битка за втория следващ Cloud Soul накара играчите на Fnatic да се оттеглен заради силата на Irrelevant и неговата Gwen.

" Оранжевите ", почнали да наподобяват като губещи, надхитриха съперниците си, взимайки Барона. Това обърна силите, Fnatic стартира още веднъж да агресира сполучливо, да се разпределя по линиите и си прибра Cloud Soul.

Минути, откакто измина първият половин час, борба към Барон се трансформира в същинска кланница. Отново Upset с обичаната му Zeri се оказа печеливш като почисти всичките си съперници от картата, по този начин отвори път към Барона на съотборницте си, а откакто го взеха си, довършиха играта.

Отново Елиас " Uspet " Лип стана MVP, а мачът - тай-брейкър сред двата тима ще се играе още веднъж в среднощ, с цел да се разбере кой ще стартира от полуфиналите на Upper Bracket.

Йоан Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР