FLY THE FLAG ще са съпорт групата за концерта на

...
FLY THE FLAG ще са съпорт групата за концерта на
Коментари Харесай

Fly the Flag ще открият концерта на The Rumjacks в София

FLY THE FLAG ще са съпорт групата за концерта на австралийската Celtic / Irish / Folk групировка THE RUMJACKS, които идват в София в столичния клуб *Mixtape 5* на 3-ти септември 2017.
Fly the Flag са основани в края на 2013г. Бандата се състои от музиканти свирили в разнообразни обичани български групи от ъндърграунд сцената като Switchstance, La Muchedumbre, BGZ. Стилът им е много забавен, като съставлява комбинация от зареждащ пънк, подправен със хардкор детайли. Fly The Flag са познати на аудиторията, които харесват айриш пънк, с това че участваха в обичайна и годишна за Микстейп веселба – St. Patrick Day, както и това, че подгряваха Bad Manners и Dog Eat Dog.
Не пропускайте втория за тази година St. Patrick, дружно с The Rumjacks! Най – най-после достоверна фолк пънк група ще посети България за същинско келтик пънк развлечение. Възпламеняващите им осъществявания онлайн и съвсем безкрайните турнета е причина да са споделяли сцена с групи като Dropkick Murphys, The Interrupters, Anti Flag, CJ Ramone, The Real McKenzies, Gogol Bordello, Ruts DC, Guttermouth, GBH, UK Subs и The Aggrolites.
Вече повече от половината билети са изкупени. Струват 25лв, единствено в мрежата на ticketlogic.bg: http://wrongevents.ticketlogic.bg/; www.bilet.bg/каси/ или в The Wrong Bar в София. В деня на концерта и на място ще са по 30лв.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР