Флойд Мейуедър записа името си в историята на бокса със

...
Флойд Мейуедър записа името си в историята на бокса със
Коментари Харесай

Отново упрекнаха Мейуедър в самохвалство, той се снима с 2 млн. долара

Флойд Мейуедър записа името си в историята на бокса със златни букви. Завърши своята професионална кариера с 50 победи и нито една загуба. Американецът обаче продължава да се хвали прекомерно със заработените милиони, а това идва допълнително на експертите и следват рецензии. Фукащият се Флойд незабавно отговори на тях, като... се снима до планини от 100-доларови банкноти на обща стойност към 1.8 млн. $.
9 милиона за 2 минути = две суперколи и доста пачки (ВИДЕО) Флойд Мейуедър сподели защо е похарчил част от парите от последния си дуел
Мейуедър разгласява видео в " Инстаграм ", на което театралничи с огромен златен ланец, часовник " Арнолд Шварценегер " от лимитирана серия и най-голямата чанта " Шанел ". Боксьорът насочи вниманието на почитателите и към прилежно подредени банкноти от по 20 $ на стойност 200 хиляди $.

Флойд написа: " Това чувам в продължение на 23 години: " Мейуедър се хвали с колите, бижутата, именията, дамите, облеклата и парите си ". Ето какво ви споделя Мейуедър: " Радвам се, че към този момент над две десетилетия ме нападате, вместо да прекарате това време в оставяне на своя лична диря "

" Веднъж споделих, че най-шумният в залата в действителност е най-слабият ", прибавя боксьорът.

" Приятно ми е да се лаская с добитото по почтен път. С това, че съм един негър, измъкнал се от бедността. Не ми пука какво мислите... Пускайте фойерверките! ", приключва тирадата си американецът.

Смята се, че благосъстоянието на 42-годишната боксова легенда възлиза на сред 700 млн. и 1 милиарда $.

Последното появяване на кръга за Мейуедър бе в края на предходната година, когато той с лекост смъкна на земята младия японски кикбоксьор Теншин Насукава и проработи 9 млн. $ за 140 секунди.
Мейуедър изкара 9 млн. $ за няколко секунди (ВИДЕО) Американецът нокаутира стремително Насукава, японецът се разплака
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР