Флойд Мейуедър обяви в неделя, че ще се бие в

...
Флойд Мейуедър обяви в неделя, че ще се бие в
Коментари Харесай

Флойд Мейуедър обяви, че ще се бие с популярна личност в YouTube

Флойд Мейуедър разгласи в неделя, че ще се бие в показателен мач против известната персона в YouTube Логан Пол в неназовано място при започване на идната година. Не бяха оповестени елементи за демонстративната среща на някогашния международен първенец, също така, че борбата ще бъде на 20 февруари.

43-годишният американец не е имал сериозен боксов мач от дуела си с Андре Берто през 2015 – същата година, в която се би на кръга и с филипинската легенда Мани Пакиао. През 2017, Мейуедър спря ММА боеца Конър Макгрегър, който в никакъв случай преди този момент не бе имал професионален боксов мач. Еднопосочният дуел докара до лесна победа в статистиката на Мейуедър, чийто баланс в кариерата е 50-0.

Година по-късно, Мейуедър още веднъж се би на кръга против съперник, който не е боксьор в лицето на кикбоксьора Тенсин Насукава в навечерието на Нова Година, като дуелът му донесе 9 млн. $. Единственият боксов мач на 25-годишния Логан Пол бе против различен ютубър – КСИ, през ноември 2019. Пол бе неодобрен съществено за портфолиото си в YouTube, откакто разгласява видео на жертва на самоубийство в Япония. Видеото, снимано в гората Аокигахара, принуди YouTube да прекъсне някои бизнес взаимоотношения с Пол.

Миналия месец, Мейуедър разгласява видео в Инстаграм, в което загатна за пердах на кръга, само че без да оповестява детайлности. Мейуедър изостава в ръстово отношение от Пол. Цените на билетите ще бъдат сред 25 и 70 $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР