Флойд Мейуедър обяви, че се оттегля след победата над Конър

...
Флойд Мейуедър обяви, че се оттегля след победата над Конър
Коментари Харесай

Мейуедър: Това бе последният ми мач

Флойд Мейуедър разгласи, че се отдръпва след успеха над Конър Макгрегър. 40-годишният американец остана непобеден и в 50-ия си мач на професионалния кръг, две години след отказването от дейния спорт, откакто завоюва и против ММА звездата. Съдията приключи зрелището в Лас Вегас в десетия рунд, присъждайки механически нокаут.

"Макгрегър е тежък съперник. Тъй като почитателите не бяха удовлетворени от успеха ми над Мани Пакяо, в този момент си мисля, че им дадохме това, което желаеха. Конър е доста по-добър, в сравнение с си мислех, че ще бъде. Използваше разнообразни ъгли, сменяше гарда, тежък противник е ", разяснява Мейуедър.

"Планът ми беше тъкмо подобен - да го оставя да пробва мощните си удари при започване на мача и да изчакам момента си, когато към този момент съм го изморил задоволително. Гарантирах на всички преди мача, че няма да гледат цялостните 12 рунда. Боксът е страховит спорт, ММА е страховит спорт.

"Роки Марсиано е легенда и нямам самообладание един ден и аз да вляза в Залата на славата. Дами и господа, това беше последният ми мач! ", разгласи Непобедения в изявлението на кръга незабавно след триумфа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР