Флойд Мейуедър може да се изправи срещу Конър Макгрегър и

...
Флойд Мейуедър може да се изправи срещу Конър Макгрегър и
Коментари Харесай

Мегасделка! Мейуедър и Макгрегър ще се бият за 1,5 млрд.

Флойд Мейуедър може да се изправи против Конър Макгрегър и на боксовия кръг и на осмоъгълника. Отборът на американеца към този момент договаря с отбора на Макгрегър за две срещи, които ще са на стойност невероятните 1,5 милиарда $.

Идеята е двамата да се срещнат още веднъж на боксовия кръг, а по-късно да се изправят и в ММА конфликт, написа „ Сън “. Двете срещи ще донесат общо 1,5 милиарда $.

Ако до сходна сделка се стигне, това ще е първия мач на Мейуедър по разпоредбите на ММА. В професионалната си кариера на кръга Парите има 50 мача и 50 победи. Той надделя Макгрегър през 2017.

И двата мача ще са публични и ще се броят на формалната сметка на бойците. Очаква се срещите да са в Абу Даби и Саудитска арабия през 2023 година, в случай че договорите се осъществят. Даже към този момент има хрумвания за мачовете, които подгряват тези събития. Очаква се единия да е сред Джервонта Дейвис, който е от протежетата на Мейуедър и Райън Гарсия. Двамата имат сериозна омраза и неотдавна за малко не се сбиха в бар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР