Флойд Мейуедър-младши (50-0, 27 KO) опроверга слуховете, че може да

...
Флойд Мейуедър-младши (50-0, 27 KO) опроверга слуховете, че може да
Коментари Харесай

Флойд Мейуедър: Няма да го направя!

Флойд Мейуедър-младши (50-0, 27 KO) опроверга слуховете, че може да се бие в UFC. Спекулациите потеглиха, откакто президентът на UFC Дейна Уайт съобщи, че неговата компания е провела диалози с боксьора. В изявление за уеб страницата Fight Hype обаче Мейуедър акцентира, че няма проекти да се бие в UFC. Но добави, че би било преференциално решение, в случай че подпише контракт с компанията.

“Казах, че откакто към този момент съм съумял да печеля един милиард $, тогава мога да го направя още веднъж. Ако реша да проведа 3-4 дуела в UFC и по-късно да се удрям още веднъж с Конър Макгрегър, бих могъл печеля един милиард $ – това в действителност е по моите сили. Просто не знаем какво е подготвило бъдещето за Флойд Мейуедър. Просто споделям, че бих могъл да направя бързо един милиард $, само че не съм го направил”, сподели американският боксьор.

В последна сметка Мейуедър отхвърли концепцията да се опитва в UFC. “Бих могъл и мога са две разнообразни неща. Няма да го направя”, безапелационен бе той.

Думите на боксовата легенда са в ослепителен контрастност с мненията, направени от Дейна Уайт. “Преговаряме с Флойд, истина е. Заинтересувани сме да създадем нещо с него. Всичко е възможно”, съобщи Уайт пред Брет Окамото от ESPN.

Близо две години откакто разгласи, че се отдръпва от бокса, американецът се завърна на кръга, с цел да се бие с огромната звезда на ММА Конър Макгрегър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР