Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър са напът да организират втори

...
Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър са напът да организират втори
Коментари Харесай

Мейуедър и Макгрегър договориха втори мач помежду си


Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър са напът да провеждат втори мач между тях. Двама от най-известните бойци в историята към този момент се срещнаха един път на кръга – през 2017 година, като Парите завоюва боксовия конфликт със звездата от ММА. Мейуедър, който няма нито една загуба в професионалната си кариера, от дълго време се отдръпна от спорта, само че скоро загатна, че може да се върне за професионален мач, в случай че му обезпечат хонорар от 200 млн. паунда.

Вестник „ Сън “ твърди, че Парите и Макгрегър са в напреднали договаряния за багра. Смята се, че персоналните условия са уредени, а съгласно вътрешен човек в договарянията, разликите са в броя на рундовете в мача, като ирландеца желае 10 рунда.

Боят ще бъде открит на 155 паунда тегло или 70 кг., което значи, че Макгрегър ще би трябвало да смъкна много. В момента ирландецът се възвръща след строшаване на крайници и въпреки да възобнови тренировки се счита, че тежи към 85 кг.

„ Конър ще одобри багра единствено в случай че Флойд сложи своя непобеден връх на масата. Мачът няма да е показателен, а формален. Ще бъде с граница 70 кг. Това знаем досега. Ще бъде последният пердах на Флойд на кръга, тъй че не е за изпускане “, сподели човек от обкръжението на Мейуедър пред вестник „ Сън “.

„ Много близко е до завършване на контракта. Личните условия са уговорени и от двете страни. Ще бъде един финален мач и да, върхове са заложени. В момента разликите са по отношение на рундовете. Конър желае 10, само че съм сигурен, че скоро ще има съгласие и за това “, добавя източникът.

Според медиите Мейуедър е предложил оферта от 130 млн. паунда (около 157 млн. долара) за реванш против Макгрегър. Парите е на 45 година, само че „ тренира като 30-годишен “. Очаква се боят да е идния март в Саудитска Арабия. Миналият месец имаше клюки, че двамата обмислят пердах на стойност 1 милиарда $.

Легендата от UFC Макгрегър пусна в Инстаграм фотография от мача през 2017 година сред двамата с надпис „ одобрявам “.

Първият мач сред двамата бе в Лас Вегас и се трансформира във втория най-платен дуел в историята с над 4 млн. фенове, които заплатиха да го гледат. Мейуедър завоюва с нокаут в 10-и рунд и проработи 250 млн. паунда от срещата. Макгрегър получи към 150 млн. Парите има 50 мача в кариерата си и 50 победи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР