ФЛОУЕРИ БРАНЧ, Джорджия (AP) — Собственикът на Atlanta Falcons Артър

...
ФЛОУЕРИ БРАНЧ, Джорджия (AP) — Собственикът на Atlanta Falcons Артър
Коментари Харесай

Собственикът на Falcons Артър Бланк казва, че оптимизмът се увеличава от новите имена на върха на класацията за дълбочина на QB

ФЛОУЕРИ БРАНЧ, Джорджия (AP) — Собственикът на Atlanta Falcons Артър Бланк споделя, че съществуването на нови имена на върха на таблицата за дълбочина на куотърбек е измежду аргументите той е „ по-оптимистично надъхан, в сравнение с съм бил от няколко години “ по отношение на вероятностите на тима си.

81-годишният Бланк е притежател на Falcons от 2002 година и във вторник той призна шестте поредни губещи сезона на тима от последния му плейофите през 2017 година бяха сложни.

Бланк сподели, че фактор за спада е компликацията при замяната на куотърбека Мат Райън. Въз основа на този мъчителен опит, Бланк подценява тези, които подлагаха на критика тима, който направи Майкъл Пеникс номер 8 в драфта на НФЛ тази година, месеци след подписването на четиригодишен контракт с Кърк Казънс за 180 милиона $ с обезпечени 100 милиона $.

„ Гледахме този филм, когато нямахме франчайз куотърбек, и не искахме да го повтаряме още веднъж “, сподели Бланк за последните губещи сезони с Маркъс Мариота, Дезмънд Ридър, Тей...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР