Флорида надделя над домакина Торонто с 4:2 в първия мач

...
Флорида надделя над домакина Торонто с 4:2 в първия мач
Коментари Харесай

Флорида победи Торонто в първия мач от четвъртфиналната серия

Флорида надви над домакина Торонто с 4:2 в първия мач от втория кръг на плейофите в Източната конференция на Националната хокейна лига.

Гостите продължиха мощното си показване с четвърти следващ триумф в елиминациите за купа " Стенли ", откакто в предходния кръг отстраниха спечелилия в постоянния сезон Бостън с поврат от 1:3 победи. Матю Ткачак се отличи с три асистенции, Сам Бенет способства с гол и асистенция, Картър Верхег и Брендън Монтур също вкараха, а Сергей Бобровски отрази 34 удара.

Матю Найс вкара първия си гол в лигата, а Майкъл Бънтинг също беше прецизен за канадците, само че това не оказа помощ. Вратарят Иля Самсонов парира 24 изстрела.

Торонто изигра първия си мач във втори кръг на плейофите от 4 май 2004 година.

Яни Гурд осъществя в 12:17 минута на продължението, а Сиатъл завоюва с 5:4 против домакина Далас в първи дуел от втория кръг на плейофите на Запад. Джордан Еберле добави гол и асистенция, а Филип Грубауер направи 31 спасявания. Джейдън Шуорц, Джъстин Шулц и Оливер Бьоркстранд също се разписаха.

Джо Павелски осъществя всичките четири гола за домакините, откакто се завърна на леда за първи път от 17 април, когато получи мозъчно разтърсване. На 38 години и 295 дни той стана вторият най-възрастен състезател с хеттрик в елиминациите за купа " Стенли " след Джони Буцик, който реализира това на 38 години и 344 дни.

Макс Доми даде три асистенции за тексасците, а Джейк Оутингър отрази 39 шута, само че и това не беше задоволително.

BRANDON MONTOUR CANNOT BE STOPPED
— Florida Panthers (@FlaPanthers)

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР