ФЛОРЕНЦИЯ, Италия (AP) — Апелативен съд във Флоренция в сряда

...
ФЛОРЕНЦИЯ, Италия (AP) — Апелативен съд във Флоренция в сряда
Коментари Харесай

Италия започва нов процес за клевета срещу Аманда Нокс. Тя беше оневинена преди 8 години за убийството на приятел

ФЛОРЕНЦИЯ, Италия (AP) — Апелативен съд във Флоренция в сряда открива нов развой за клюка против Аманда Нокс въз основа на решение на Европейския съд по правата на индивида от 2016 година, че правата й са били нарушена по време на дълга нощ на разпит за убийството на английския й съквартирант без юрист и формален преводач.

Върховният касационен съд на Италия през ноември отхвърли присъдата за клюка, единствената останала присъда за отговорен против Нокс след същото съдът дефинитивно отхвърли присъдите за убийството на 21-годишната Мередит Керчър през 2007 година против Нокс и нейния някогашен италиански другар, Рафаеле Солечито, преди осем години.

Обвинението за клюка произтича от обвиняването на Нокс против конгоанския притежател на бар, където е работила на повърхностен работен ден по време на разпит за една нощ в полицейското ръководство в Перуджа. Обвинението се появява в изказвания, напечатани от полицията, които Нокс е подписал, само че които са оповестени за неприемливи в този развой от Вър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР