Певицата Флорънс Уелч разкрива, че е претърпяла животоспасяваща спешна операция

...
Флоранс Уелч, вокалистката на Florence and the Machine, разкри, че
Коментари Харесай

Флоранс Уелч, вокалистката на Florence and the Machine, разкри, че е претърпяла животоспасяваща спешна операция, което я принуди да отмени концерти на живо.

„Трябваше да направя спешна операция поради причини, за които все още не се чувствам достатъчно силен, но това спаси живота ми“, написа 37-годишният мъж в публикация в Instagram в неделя. Тя се извини за отмяната на „последните няколко концерта на групата“.

„Ще се върна, за да завърша турнето Dance Fever в Лисабон и Малага (може би няма да скачам толкова много, но вие можете да направите това за мен)“, добави тя, потвърждавайки завръщането си към концерти на 1 септември и 2 септември.

„Достатъчно е да кажа, че ми се иска песните да не са толкова точни в своите прогнози“, каза тя. „Но творчеството е начин за справяне, митологията е начин за осмисляне. И мрачната приказка на Dance Fever, с всичките си странни пророчества, ще ми осигури така необходимата сила и катарзис точно сега.

Британската инди рок група Florence and the Machine е номинирана за седем награди Грами. Някои от най-известните хитове на групата са „Dog Days Are Over“, „Shake It Out“ и „You’ve Got the Love“.

Турнето Dance Fever на Florence and the Machine първоначално беше отложено през ноември, когато рентгенова снимка разкри, че Уелч „танцува със счупен крак“ по време на концерт, каза тя в социалните медии тогава.

„Не е в природата ми да отлагам шоу и със сигурност не турне в Обединеното кралство, но изпитвам болка и както танцьорите знаят, танцуването при нараняване не е добра идея. И [на мен] ми беше казано да не играя, за да избегна по-нататъшни щети“, каза Уелч.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР