Флорънс Пю е актриса, която не се страхува да провокира

...
Флорънс Пю е актриса, която не се страхува да провокира
Коментари Харесай

ДА или НЕ: Полуголата рокля на Флорънс Пю

Флорънс Пю е актриса, която не се опасява да предизвика със стила си. На премиите Governors Awards 2022 тя се появи с предизвикателна полугола рокля. Допада ли ви или не нейното фешън решение?

Страстна, предизвикателна, жалка, кичозна - всички тези избрания бяха употребявани за установяване на стила на актрисата на наградите Governors Awards 2022, които се състояха преди броени дни в Лос Анджелис, Калифорния.

Роклята е част от сбирката Victoria Beckham пролет/ лято 2023. Визията е малко необикновена за английската дизайнерка и надалеч от минимализма, който сме привикнали да виждаме от Виктория Бекъм.

 Добави изложение

Всъщност тази рокля е тъкмо противоположното - в нея са вплетени толкоз доста детайли, че хармонията посред им е като че ли невъзможна.

 Добави изложение

 
Какво не е наред с роклята на Флорънс Пю?
На първо място: бельото на актрисата, въпреки и в физически цвят, бе очевидно на съвсем всяка фотография и в зоната на ханша, и сред бедрата. Тук грешката е не толкоз в дизайна, колкото в екипа стилисти. Звездните стилисти имат своите трикове да накарат една рокля или част от нея да застане на тъкмо несъмнено място и сходни фешън гафове са неприемливи.

 Добави изложение

На второ място: в роклята има вплетени прекалено много разнообразни детайли. От една страна са коприната и полупрозрачния тюл, които вършат модела да наподобява на нощница. От друга страна са камъчетата, които стилните критици оприличиха на детайли от древен полилей. За край - златистите ресни. Защо въобще са добавени към модела, евентуално единствено Виктория Бекъм може да изясни.

На трето място е кройката на роклята. Моделът незабавно разсънва асоциацията за нощница.

 Добави изложение
Какво  ни хареса във визията на Флорънс Пю?
Излъчването! изрично е актриса, която има мощно наличие и прибавя доста от чара си към всеки един тоалет. Едва ли не е забелязала какъв брой зле наподобява роклята, само че съумява да прикрие разочарованието си.

 Добави изложение

Огърлицата на актрисата заслужава особено внимание. Моделът е изваден от " архивите " на Tiffany & Co. Това е модел от 50-те и 60-те години на предишния век.

 Добави изложение

Прическата и гримът на актрисата също заслужават внимание, тъй като са добре подбрани и акцентират най-красивите ѝ черти.

 
Вижте още:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР