Floki Inu (FLOKI), токен на тема куче, бързо набира популярност

...
Floki Inu (FLOKI), токен на тема куче, бързо набира популярност
Коментари Харесай

Floki Inu : Следващата голяма меме криптовалута?

Floki Inu (FLOKI), токен на тематика куче, бързо набира известност в света на криптовалутите и се бори за трона на меме криптовалутите, паралелно с Dogecoin (DOGE) или Shiba Inu (SHIB).

Цената на токена наскоро скочи с съвсем 40%, което го вкара в топ 100 на криптоактивите по пазарна капитализация, въпреки и за малко. Понастоящем алткойнът е позициониран на 103-то място, съгласно данни на CoinMarketCap.

Това нарастване на цената съответствува с внедряването на стейкинг в тестовата мрежа на FLOKI и листването му в Binance.US, съгласно информацията, споделена от екипа на токена на 23 и 24 април.

В резултат на това пазарната капитализация на FLOKI се усили с близо $110 милиона, което му разреши да влезе в листата на 100-те най-големи цифрови актива на CoinMarketCap.

Забележително е, че FLOKI доближи най-високата си стойност през септември 2021 година, което съответства с момента, в който Илон Мъск даде на кучето си същото име, което провокира фикс идея към токена.



При по-скорошно събитие цената на FLOKI се усили с 40% през февруари 2023 година, след серия от фотоси, оповестени от Мъск, които демонстрират кучето му като новия основен изпълнителен шеф на Twitter.

Към момента на писане на публикацията FLOKI се търгува на стойност $0.000037209, което съставлява спад от към 8.2% в границите на последните 24 часа. Дневният размер на търговия с алткойна също се е нараснал доста.

Потенциалът за прогресивен тренд на FLOKI ще се дефинира от настоящото му развиване и от цялостния климат в криптовалутната и макроикономическата сфера.

Еднодневният механически разбор от TradingView демонстрира бичи сантимент, като обобщението сочи “покупка ” с 12 сигнала, а пълзящите междинни демонстрират “силна покупка ” с 11 сигнала.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР