FlixBus продължава своя иновативен подход: Глобалният доставчик на автобуси на

...
FlixBus продължава своя иновативен подход: Глобалният доставчик на автобуси на
Коментари Харесай

Apple Pay вече е достъпен и за клиентите на FlixBus в България


FlixBus продължава своя новаторски метод: Глобалният снабдител на рейсове на дълги дистанции от през днешния ден предлага на своите клиенти Apple Pay, който трансформира мобилните заплащания с елементарен, сигурен и конфиденциален метод на заплащане, който е бърз и комфортен.

Дигиталните решения за клиентите са в основата на бизнес модела на FlixBus, откогато компанията започва през 2013 година. FlixMobility употребява екип от над 200 програмисти, чиято съществена задача е непрекъснато да усъвършенства цифровия артикул на FlixBus и да интегрира нови механически решения, като Apple Pay в мобилното приложение на FlixBus.

Сигурността и поверителността са в основата на Apple Pay. Когато използватекредитна или дебитна карта с Apple Pay, действителните номера на картите не се съхраняват на устройството, нито на сървърите на Apple. Вместо това, се генерира неповторим Акаунтски Номер на устройството (Device Account Number), който е криптиран и несъмнено съхраняван в Сигурния Елемент (SecureElement) на вашето устройство. Всяка транзакция е позволена с еднократен неповторим динамичен код за сигурност. Потребителите на FlixBus iOS към този момент ще виждат бутон „ Купете с Apple Pay”, което им разрешава да закупят билет единствено с няколко кликвания, защото данните за заплащането се съхраняват в Apple Wallet на потребителя.

Цифрови решения за неповторимо прекарване на клиентите на FlixBus

„ Ние сме разчувствани да предоставим на нашите FlixBus консуматори допустимо най-хубавото пътешестване, като прибавим Apple Pay към нашето мобилно приложение “, сподели Даниел Краус, съосновател и CIO на FlixMobility. „ С приложението на FlixBus потребителите ще могат да виждат бутон “Купете с Apple Pay “ при заплащане, което им разрешава да закупят билет единствено с няколко клика, защото данните за заплащане се съхраняват в приложението на Apple Wallet на потребителя. "

Сигурност с всяка бърза транзакция

Apple Pay се настройва елементарно и потребителите не престават да получават всички изгоди, предлагани от кредитните и дебитните карти. В магазините, Apple Pay работи с iPhone SE, iPhone 6 и по-нови модели, както и с Apple Watch. Онлайн извършването на покупки в мобилни приложения и на уеб страници, приемащи Apple Pay, е елементарно с Touch ID или просто натиснете двукратно страничния бутон и удостоверете единствено с взор с Face ID. С Apple Pay няма потребност ръчно да попълвате дълги формуляри за сметки или да въвеждате неведнъж информация за доставката и фактурирането. Когато плащате за артикули и услуги в мобилни приложения или Safari, Apple Pay работи с iPhone 6 и по-нови модели, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5-то потомство и по-нови модели), iPad Air 2 и iPadmini 3 и по-нови модели. Можете също по този начин да употребявате Apple Pay in Safari на всеки Mac, въведен през или след 2012 година с MacOS Sierra, и да потвърдите заплащането с iPhone 6 или по-нова версия или Apple Watch, или с Touch ID на новия MacBook Pro и MacBook Air.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР