Флиртуването с другите трябва да идва естествено и без предварителен

...
Флиртуването с другите трябва да идва естествено и без предварителен
Коментари Харесай

Четирите зодии, които са ужасни във флиртуването с другите

Флиртуването с другите би трябвало да идва естествено и без прелиминарен сюжет, само че ненапълно това е и изкуство. Приятелите ви може да ви бомбардират със препоръки, които би трябвало да запомните в разгара на момента, когато някой ви прави похвали. Но се изисква и  практика, с цел да се справите добре. Затова би трябвало малко да отпуснете гарда си.

Много от нас нямат тази дарба и се усещат изгубени, когато видят други, които се оправят по-умело с това. В резултат на това разновидностите са два. Тези хора или се пробват прекалено много да впечатлят и най-после наподобяват като простаци, или въобще не се пробват. Тяхното неумение във флиртуването с другите ненапълно се корени и в зодиакалния им знак.

Ето и кои са четирите зодии, които са най-ужасни в оправянето с това:

Козирог

Не е като да не сте интелигентни и остроумни, или че не знаете по какъв начин да водите рационален диалог с някого. Без подозрение сте такива и притежавате доста качества. Но наподобява не можете да намерите верните думи, когато сте лице в лице с индивида, който харесвате. Козирозите са внимателни и ще изчакат другият човек да прояви интерес към тях. Те са малко старомодни и се двоумят да се приближат Именно това ги вършат неприятни в свалките.

Водолей

Хората Водолеи са ужасни във флиртуването с другите и те добре го осъзнават. Ако се интересуват от вас, ще ви засипят с безкрайни въпроси. Когато един Водолей се опита да флиртува, той става прекомерно нагъл и постоянно прекалява с диалозите си. Родените под този знак приказват за неща, за които никой в никакъв случай не е чувал. И все пак, те по този начин и не осъзнават за какво хората не ги схващат. Водолеите  са импулсивни и ненадейно непредвидими в дейностите си, което против тях.

Рак

Раците са прочувствени хора и това проличава доста във флиртуването с другите. Те наподобяват или доста очарователни, или доста грижовни, когато желаят да се харесат на някого. Те са от вида срамежливи хора, които ще чакат вие да започнете диалог. В името на флирта те се пробват да заличат своите дефекти. В резултат на това им лишава цяла безкрайност, с цел да стартират даже диалог с идеалния си сътрудник. Раците са доста чувствени, само че това не значи, че не са ужасни във флиртуването.

Телец

Когато става въпрос за флирт, Телецът залага на традициите. Вместо да се приближат непосредствено до индивида, който харесват, те оставят знаци, които другият да види. Дори когато решат да разкрият, че харесват някого, те отново не го вършат по този начин, както би трябвало. Раците доста отношение, което кара другия човек да се усеща неловко от дейностите им. Когато се пробват да флиртуват, те разкриват същинската си същина на индивида, към който се пробват да се приближат.

Флиртуването с другите е естествена уязвимост за тези зодии. Ако сте от тях или сте излизали с подобен човек, евентуално към този момент добре го знаете. И това ненапълно е обикновено. Не на всеки му идва от вътрешната страна изкуството на съблазняването.  Хората, които са ужасни във флиртуването, би трябвало да се опитат да бъдат малко по-смели в думите и дейностите си. Но в това време не би трябвало да прекрачват граници, които не трябва.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР