Флиртът и играта са част от любовните взаимоотношения. Те добавят

...
Флиртът и играта са част от любовните взаимоотношения. Те добавят
Коментари Харесай

Разкриха любовните игрички, които играят мъжете

Флиртът и играта са част от любовните взаимоотношения. Те прибавят неспокойствие, в случай че умеем да флиртуваме, разбираме забавни неща за другия. Следващата стъпка, която ни вълнува, изключително в случай че нямаме сериозен сътрудник е на какъв стадий са взаимоотношенията ни с обекта на нашите стремежи. Понякога дамите стават част от играта на мъжете, която минава отвън приятния флирт и опознаването. Мъжките игрички целят да възпламенят интереса на дамата, само че не всеки път целят основаване на връзка с нея. Понякога господата в действителност имат интерес и избират глупавите игрички, с цел да „ изпитат “ бъдещата си половинка, само че се случва тъкмо това да ги провали, написа trafficnews.bg.
Вижте 8 от най-често срещаните и защо може да са индикатор:
Пазене на връзката в загадка

Как може да разберете, че някой не желае да се разбере за вашите взаимоотношения? Рядко излизате на заведения, кино, разходки на оживени места, с цел да не ви видят познати, че споделяте компанията си. Или в случай че посещавате заведения, то те са отдалечени, скрити, места, в които е малко евентуално половинката ви да види собствен прочут. Причините да ви крие може да са доста – има връзка, само че вие не знаете, не търси съществено обвързване, а единствено развлечение, оглежда се за нещо по-добро.

Прикриване на интереса към вас

Въпреки че в действителност се интересува от вас, с държанието си желае да покаже, че не е по този начин. Не би желал да разкрива какво в действителност изпитва към вас.

Липса на поредност

Още една мъжка игричка, която може да провали възможностите на един мъж за връзка е непоследователността. В един миг се държи топло към вас, демонстрира интензивност, в различен като че ли се дистанцира.

Преструва се, че харесвате едни и същи неща

Когато сме влюбени, от време на време е мъчно да отличим интереса към нас от фалшивостта. Мъжете са положителни в това да ни заблуждават, че ползите са ни сходни, единствено и единствено да впечатлят или да получат някаква полза.

Умишлена ревнивост

Признак за ниско самочувствие на един мъж и може би незрялост в връзките е това да подхваща дейности за да накара дамата, която харесва да го ревнува. Само тъй като по този начин се усеща харесван, значим.

Кара ви да чакате

Пишете му в обществените мрежи, само че дълго чакате за противоположна връзка. Дали всякога е ангажиран или просто играе следващата си игричка, с която да ви накара да не си мислите, че прекалено много ви харесва. А може би пък в действителност няма интерес към вас?

Умишлено не ви написа пръв

Очаквайки вие да поемете самодейността. Това е изцяло неправилно, в случай че инцидентно става въпрос за някаква тактичност, тъй като и двамата участници в любовните взаимоотношения би трябвало да са дейни. От друга страна, в случай че харесате някого и той не ви написа в никакъв случай пръв или го прави по-рядко от вас, може би няма сериозен интерес към вас.

Все още поддържа приложения за запознанства или пък комуникира и с други дами

Помислете за тези неща, които може да са червен байрак. Играчът в никакъв случай не се оставя без непряк флирт, който не всеки път е безопасен и е индикатор за това какъв брой държи на вас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР