Флиртът и играта са част от любовните взаимоотношения. Те добавят

...
Флиртът и играта са част от любовните взаимоотношения. Те добавят
Коментари Харесай

Кои са любовните игрички, които играят мъжете?

Флиртът и играта са част от любовните взаимоотношения. Те прибавят неспокойствие, в случай че умеем да флиртуваме, разбираме забавни неща за другия. Следващата стъпка, която ни вълнува, изключително в случай че нямаме сериозен сътрудник е на какъв стадий са взаимоотношенията ни с обекта на нашите стремежи, написа struma.bg.

Понякога дамите стават част от играта на мъжете, която минава отвън приятния флирт и опознаването. Мъжките игрички целят да възпламенят интереса на дамата, само че не всеки път целят основаване на връзка с нея. Понякога господата в действителност имат интерес и избират глупавите игрички, с цел да „ изпитат “ бъдещата си половинка, само че се случва тъкмо това да ги провали. Вижте 8 от най-често срещаните и защо може да са индикатор.

Пазене на връзката в загадка
Как може да разберете, че някой не желае да се разбере за вашите взаимоотношения? Рядко излизате на заведения, кино, разходки на оживени места, с цел да не ви видят познати, че споделяте компанията си. Или в случай че посещавате заведения, то те са отдалечени, скрити, места, в които е малко евентуално половинката ви да види собствен прочут. Причините да ви крие може да са доста – има връзка, само че вие не знаете, не търси съществено обвързване, а единствено развлечение, оглежда се за нещо по-добро.

Прикриване на интереса към вас
Въпреки че в действителност се интересува от вас, с държанието си желае да покаже, че не е по този начин. Не би желал да разкрива какво в действителност изпитва към вас. Има причина един мъж да се държи по този начин, повече вижте тук.

Липса на поредност
Още една мъжка игричка, която може да провали възможностите на един мъж за връзка е непоследователността. В един миг се държи топло към вас, демонстрира интензивност, в различен като че ли се дистанцира.

Преструва се, че харесвате едни и същи неща
Когато сме влюбени, от време на време е мъчно да отличим интереса към нас от фалшивостта. Мъжете са положителни в това да ни заблуждават, че ползите са ни сходни, единствено и единствено да впечатлят или да получат някаква полза.

Умишлена ревнивост
Признак за ниско самочувствие на един мъж и може би незрялост в връзките е това да подхваща дейности за да накара дамата, която харесва да го ревнува. Само тъй като по този начин се усеща харесван, значим.

Кара ви да чакате
Пишете му в обществените мрежи, само че дълго чакате за противоположна връзка. Дали всякога е ангажиран или просто играе следващата си игричка, с която да ви накара да не си мислите, че прекалено много ви харесва. А може би пък в действителност няма интерес към вас?

Умишлено не ви написа пръв
Очаквайки вие да поемете самодейността. Това е изцяло неправилно, в случай че инцидентно става въпрос за някаква тактичност, тъй като и двамата участници в любовните взаимоотношения би трябвало да са дейни. От друга страна, в случай че харесате някого и той не ви написа в никакъв случай пръв или го прави по-рядко от вас, може би няма сериозен интерес към вас.

Все още поддържа приложения за запознанства или пък комуникира и с други дами
Помислете за тези неща, които може да са червен байрак. Играчът в никакъв случай не се оставя без непряк флирт, който не всеки път е безопасен и е индикатор за това какъв брой държи на вас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР