Флиртът е нещо, без което любовта не може. Всеки е

...
Флиртът е нещо, без което любовта не може. Всеки е
Коментари Харесай

Защо някои са по-добри във флирта?

Флиртът е нещо, без което любовта не може. Всеки е срещал онази персона, която разсънва „ пеперудите в стомаха “. Тогава знаем, че би трябвало да действаме, а флиртът е най-логичната стъпка. Но знаем ли по какъв начин? Добри ли сме във флирта и за какво виждаме, че някои хора го вършат по-добре от нас?Според експерти по връзки, флиртът не е нещо, в което сме естествено положителни в множеството случаи.

Флиртът е във вашите гени
Когато хората са самотни въпреки и в съществени взаимоотношения/брак, те са склонни да бъдат най-флиртуващи, макар че постоянно срещаните им сигнали са невербални и подсъзнателни. Невербалните реплики са постоянно срещан несъзнателен метод, по който флиртуваме с хора, които харесваме. Чувстваме това привличане, защото ние, както всеки различен тип на планетата, сме подготвени да се развъждаме. Специалисти споделят, че склонността да флиртуваме се предава с нашата ДНК. Ето за какво би трябвало да упражняваме тялото си по какъв начин да флиртува интензивно. Всичко е в езика на тялото. Когато опознаем тялото си задоволително добре, флиртът ни се получава естествено. И не забравяйте, че е значимо да флиртувате и с обичания човек. Това поддържа пристрастеността във връзката.

Успешният флирт не зависи от нашия външен тип
Ако погледнем на флирта като изкуство за привличане на противоположния пол, това по какъв начин ще флиртувате не зависи толкоз от това дали сте с съвършена осанка. Най-добрият флирт се получава, когато се представяте с убеденост пред другия. Това незабавно покачва доверието към вас, а хората обичат да поддържат връзка с персони, на които имат доверие, даже и на подсъзнателно равнище. Ето за какво на някои хора им се получава по-добре, в сравнение с може би на вас.
Те не мислят, че през днешния ден не са облечени по-елегантно, а срещат някой привлекателни с дънки и тениска. Успяват да привлекат внимание и даже когато са повърхностно изглеждащи, не неподдържани, има разлика.
Специалистите считат, че има шест разнообразни типа мотивация за флирт:
Секс: флирт, с цел да се задоволите полово.
Забавление: флиртът като „ спорт “.
Проучване: флиртът като процедура на връзките.
Отношение: флирт за задълбочаване на интимността.
Оценка: флирт за повишение на личната си стойност.
Целенасочен: флирт, с цел да получите нещо от различен човек.
Флиртът може да бъде занимателен, неангажиращ, повдигащ егото, преоткриващ, когато го вършим с колегата си, само че и манипулиращ. Вие избирате по какъв начин да играете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР