Флинт отправи посланието си в обява на цяла страница в

...
Флинт отправи посланието си в обява на цяла страница в
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Взе Акъла! Кралят На П*рното Иска Да Катурне Президента! Предлага 20 Милиона Лева На Всеки, Който

Флинт насочи посланието си в публикация на цяла страница в неделното издание на " Вашингтон пост ", съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

По време на президентската акция предходната година Флинт оферираше 1 милион $ за оня, който даде видео или аудиозапис, " хванал " Тръмп в незаконно или полово непочтено държание, предава дир.бг.

В днешната реклама Флинт търси " димящо дуло " - неопровержимо инкриминиращо доказателство, годно да бъде оповестено и да смъкна Тръмп от поста.

Флинт изброява многочислени аргументи, заради които съгласно него Тръмп би трябвало да бъде отхвърлен - компрометиране на вътрешната и интернационалната политика, изговаряне на стотици нагли неистини, недодялан непотизъм и назначение на неквалифицирани персони на високи постове.

В края на обявата има безвъзмезден номер и имейл адрес.

По думите на Флинт процесът на импийчмънт е " мръсна, скандална работа, само че алтернативата - още три години дестабилизираща дисфункция - е по-лоша ".

" Смятам, че е мой родолюбив дълг и дълг на всички американци да се отървем от Тръмп, преди да стане прекомерно късно ", написа създателят на обявата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР