Флашмоб с латино танци разчупи атмосферата в Благоевград снощи. Мостът

...
Флашмоб с латино танци разчупи атмосферата в Благоевград снощи. Мостът
Коментари Харесай

Social dance – латино танци отрази духа на благоевградчани и ги обедини в първата юнска вечер

Флашмоб с латино танци разчупи атмосферата в Благоевград нощес. Мостът на влюбените се трансформира в сцена за сантиментални ритми, а кулминационната точка на вечерта бе запалването на многоцветни лампички. Арт инсталацията към този момент е част от красивия и шарен регионален град.

Стотици поданици се включиха в обществените танци, водени от Елен Джампалска. Румба, ча-ча-ча, мамбо и други бяха изтанцувани под красивите светлини.

Интересната самодейност, към този момент обичана на доста поданици и посетители на Благоевград, бе открита от Силвия Домозетска, шеф на Дирекция „ Култура, спорт и туризъм “. „ Имаме прелестни места в нашия град за такива събития навън. Вярвам, че тук довечера ще се случи нещо красиво, прелестно и обединително. Социалните танци са основани за отмора и за другарство сред хората. С танците падат доста бариери и хората си стават по-близки, танцувайки. В доста градове по света се практикуват танци навън на разнообразни местоположения, като паркове, градинки и площади. Ние стартираме тази самодейност, като избрахме да тръгнем от този мост, тъй като той има доста сантиментално название “, сподели в част от приветствието си Силвия Домозетска.

Събитието се трансформира в едно отлично начало на летните вечери, като концепцията на общинското управление е обществените танци да станат традиция за града ни и да се реализират на разнообразни, прохладни места в горещите юнски, юлски и августовски вечери.

Умението да изразят своите страсти в придвижването сплотява хората – езикът на музиката и танца са най-лесната връзка.

Още една изненада за жителите и гостите на Благоевград е към този момент факт. Квартал „ Вароша “ „ грее “ в разнообразни цветни светлини. Художествено осветяване е инсталирано на огромна част от дърветата в старинния квартал. Това е още едно отлично място за превозване на приятна и спокойна лятна вечер.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР