Флашмоб на открито зарадва любителите на танците и музиката в

...
Флашмоб на открито зарадва любителите на танците и музиката в
Коментари Харесай

Флашмоб зарадва любителите на танците и музиката в Лом

Флашмоб навън зарадва феновете на танците и музиката в Лом. Събитието се организира на централния площад „ Свобода” и в него взеха присъединяване „ Зумба фитнес Калиопа” и групата за хип хоп и съвременни танци „ Екстрийм”. Калиопа Петрова, началник на едноименната фитнес групировка, показа какво я е предиздвикало да се включи в самодейността.
„ Решихме да създадем това събитие за развлечение. Да съберем по-голяма част от града на центъра, с цел да могат да се включат и млади и остарели в една танцувална веселба.”
Един от дребното мъже, непрекъснат участник в „ Зумба фитнес Калиопа” - Веселин Николов, е измежду уредниците на флашмоба. Неговата цел е да притегли колкото се може повече ломчани в сходни музикално-танцови прояви.
„ Моето присъединяване в „ Зумба фитнес Калиопа” ме наведе на мисълта да запалителен още веднъж пламъчето в ломчани и да ги накараме да се раздвижат, да почувстват музиката, танца, веселието и радостта”, сподели Веселин Николов.
За участниците в „ Зумба фитнес Калиопа” това е следващият флашмоб, в който те се изявяват пред ломчани. Тренировките с фитнес групировката са налична за всички, без ограничавания на възрастта, показа още Калиопа Петрова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР