Фланелката е всичко! Да я носиш е чест! Да си

...
Фланелката е всичко! Да я носиш е чест! Да си
Коментари Харесай

Екипите в Русия: Ремикс на миналото

Фланелката е всичко! Да я носиш е чест! Да си измежду определените, чието име е отпечатано на гърба, е отговорност, да целуваш герба след надвит гол е приятност!

Световното състезание по футбол чука на вратата, а почитателите нямат самообладание да приветстват своите любимци на терените в Русия. Независимо дали имат място на трибуните или се вълнуват у дома, най-запалените последователи към този момент са се оборудвали с оня по този начин значим аксесоар - най-новата футболна фланелка.

През 2018 година не е по никакъв начин необичайно, че стилните планове за екипите граничат по секретност със описите на селекционерите. Просто тъй като модата е превзела и футболния свят. Бивши и сегашни играчи диктуват трендовете, за това огромните производители са безапелационни - всичко би трябвало да е изпипано до най-малкия подробност, с цел да може да смае целия свят.

Но когато представяш родината си, краткотрайните трендове не са водещи. За това по-голяма част от дизайнерите на екипи за международното състезание в Русия се обръщат към предишното и към най-славните времена на тимовете.

Своеобразният ремикс на положителните мемоари незабавно прикова вниманието на специалистите в региона на модата, които показаха своите любимци за най-интересна визия. Феновете пък направиха своя избор непосредствено в магазините.

А кои от фланелките се разграбиха като топъл самун и провокираха възгласа " Уау! "? Вижте:

1. Нигерия

120 секунди! За толкоз време бяха разпродадени екипите на африканската страна в магазин в центъра на Лондон. 3 млн. пък бяха поръчките единствено за първия ден, откакто Нигерия показа визията си. Страната може да не е любимец за купата в Русия, само че несъмнено прикова вниманието с атрактивната си фланелка.

У нас екипът на Нигерия подухва не до там приятни мемоари. Причината е, че дизайнът на фланелките прилича тези, с които страната играе на първите си международни финали. Годината е 1994 година, а в първия си мач в Съединени американски щати африканците разрушават България с 3:0.

2. Колумбия

Хамес Родригес по нищо не наподобява на Карлос Валдерама, с изключение на по... фланелката. Почти същата носеше предшественика на халфа на " Байерн " Мюнхен, който бе международно прочут с буйната си прическа, на международното през 1990 година

Дизайнерите са безапелационни, че синьото, аленото и жълтото са сложни за съчетание, само че в новите екипи на Колумбия им се е получило сносно.

3. Япония

В Страната на изгряващото слънце отиват оттатък футбола. Много преди страните по света да стартират да се събират, с цел да играят една против друга и да печелят титли, японските шивачи са употребявали антична техника, наречена Сачико. Именно на нея припомнят белите шарки на индиговосиния декор.

4. Белгия

Каква е тази странна шарка върху белгийския екип? Прилича на коледен пуловер, само че не е!

Дизайнерите на екипите на Еден Азар и компания подхождат самоуверено и връщат върху гърдите на футболистите емблематичната шарка от европейското състезание през 1984 година Тогава отборът не прескача даже групите, само че пък всички приказват за фланелките им.

5. Аржентина

Виждаш Лионел Меси и се сещаш за аржентинските национали през 1993 година, които печелят Копа Америка - последния огромен трофей във витрината на гаучосите. Причината е тениската, която е съвсем същата.

Различава се единствено по трите черни ленти на рамената.

6. Бразилия

Представяме ви екипа на Бразилия. В него особено е... жълтото. Ще кажете, че то е обичайно за 5-кратните международни първенци...

Така е, само че тъкмо с това жълто са играли футболистите, триумфирали през 1970 година Дизайнерите са сигурни, защото вършат няколко визити до музея на футбола в Сао Пауло, с цел да реализиран безусловно същия колорит.

7. Германия

В Германия се завръщат към екипа, донесъл им наслада през 1990 година И този път геометричните шарки са на разположение, само че в цветово отношение фланелката е " по-скучна ".

На гърдите на всеки представител на Бундестима пък ще има златен орнамент, който да предизвестява противниците, че момчетата на Йоаким Льов няма елементарно да сдадат международната купа, която завоюваха преди 4 години.

8. Русия

Домакините изоставят по-тъмните цветове, с които играеха до скоро. На лична територия те ще излязат с аленочервен екип, който много припомня одеждите на футболистите на Съюз на съветските социалистически републики през 70-те и 80-те години на ХХ век.

9. Португалия

" Мореплавателите " претърпяха неотдавна най-големия успех в историята си - спечелването на европейското състезание през 2014 година

Заради спомените, които към момента топлят душите на почитателите, а и на самия Кристиано Роналдо, за Русия тимът отпътува със екип, който много прилича шампионския.

10. Испания

И още веднъж да се върнем през 1994 година Тогава синьо-жълтите ромбове на червен декор бяха запазената марка на Испания.

В куфарите си за Русия футболистите ще приберат съвсем същите фланелки.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР