Фланелка, принадлежала на баскетболната легенда Майкъл Джордан, беше продадена на

...
Фланелка, принадлежала на баскетболната легенда Майкъл Джордан, беше продадена на
Коментари Харесай

Фланелка на легендарния Майкъл Джордан бе продадена за умопомрачителна сума

Фланелка, принадлежала на баскетболната легенда Майкъл Джордан, беше продадена на търг за рекордната сума от към 10 милиона $, заяви аукционната къща " Сотбис ".

Към момента това е най-скъпият състезателен сувенир, употребен действително в игра и продаван в миналото на търг въобще, акцентират от къщата. Фланелката е обличана от Въздушния Джордан по време на финалите на НБА през 19980а година – прочут като The Last Dance, последният му с Чикаго Булс.

Тогава Биковете завоюваха купата с 4-2 победи и победиха с третата си поредна купа н Националната баскетболна асоциация.

Имаше към 20 предложения за екипа, а уредниците не разкриват кой е предложил най-високата оферта от 10,1 милиона $. Сотбис в началото оцениха фланелката на към 5 милиона $, с каквато сума потегли наддаването, с цел да се удвои в последна сметка цената.

Преди това най-скъпият състезателен сувенир, продаван в миналото на търг, беше фланелката на Диего Марадона от Световното състезание през 1986-а, която беше продадена на търг през май за 8,39 милиона $.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР