Флагманският смартфон Sharp Aquos R6 се очаква да дебютира на

...
Флагманският смартфон Sharp Aquos R6 се очаква да дебютира на
Коментари Харесай

Sharp настъпва на смартфон пазара с Aquos R6


Флагманският смарт телефон Sharp Aquos R6 се чака да дебютира на 10 май
(снимка: nokishita_c / Twitter)

Sharp, известният японски производител на електроника, настава и на пазара за смарт телефони. Устройствата на компанията се славят с това, че имат чипсет Qualcomm 800 и, несъмнено, прелестен екран.

Сега Sharp е подготвена да пусне нов флагмански смарт телефон на име Aquos R6. Той ще бъде правоприемник на по-ранния модел Aquos R5G, разкри. „ Изтекли “ рендери на новото устройство се появиха в мрежата малко преди дебюта на 10 май.

Рендерите на устройството идват от предател на име. Според него, Aquos R6 може би е резултат от съдействие с Leica. „ Съвместно планиран с Leica “ се вижда най-много на устройствата на Huawei, само че може би в този момент такива надписи ще дефилират и върху смарт телефоните на Sharp.
още по тематиката
Анализаторите не бързат с оценките, само че разясняват, че в случай че японската компания (която апропо е ) си сътрудничи с Leica, с цел да усъвършенства камерата си, това ще бъде „ добра вест за Sharp “.

Aquos R6 наподобява извънредно. Той се отличава със самоуверен дизайн, с голям модул за камера в центъра. Изглежда, че има два датчика за камера и LED мълния. Един от датчиците е голям. Отпред се вижда закривен екран.

Телефонът ще употребява перфорация за селфи камерата – най-малко съгласно това, което се вижда на рендерите. Като цяло устройството наподобява дебело. Засега няма информация каква ще бъде цената на модела.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР