Флагманът на ЛЕВИЦАТА! обяви, че хората били напълно наясно как

...
Флагманът на ЛЕВИЦАТА! обяви, че хората били напълно наясно как
Коментари Харесай

ЛЕВИЦАТА! няма да се коалира нито с корумпираното статукво, нито с партиите, въвличащи България във война

Флагманът на " ЛЕВИЦАТА! " разгласи, че хората били изцяло наясно по какъв начин тези, които са ги излъгали през октомври, ще ги излъжат още веднъж - тези, които са обещавали повишение на приходите и борба с корупцията, крали са години наред, ще го създадат още веднъж.

Българските жители заслужават устойчиво и защитаващо техните ползи държавно управление, а не политици, които по време на предизборна акция се сещат, че би трябвало да бъде натрапен таван на цените на съществени храни. За закъснялата мярка Мая Манолова упрекна председателката на Българска социалистическа партия, която седем месеца беше стопански вицепремиер, само че макар задълбочаващата се рецесия, не внесе такова предложение в Народното събрание.

Тя добави в ефира на Нова телевизия, че работещите хора, младите, пенсионерите, уязвимите, хората с увреждания имат потребност от свои мощни покровители в Народното събрание. „ ЛЕВИЦАТА! “ е обединила мощни и компетенти персони, които са потвърдили, че интензивно работят в полза на българските жители, постоянно са отстоявали правата им и няма да влязат в подмолни сделки, като акцентира, че силата на „ ЛЕВИЦАТА! “ е в принципността.

Основен приоритет на обединението е незабавното повишение на приходите на работещите хора, по тази причина упорстват увеличението на минималната работна заплата да бъде заложено още в новия бюджет, който следва да бъде признат. Минималната работна заплата би трябвало да е съобразена с издръжката на живот, а не да е половината от междинната заплата, разясни Мая Манолова. „ ЛЕВИЦАТА! “ интензивно поддържа българските производители и упорства и за предпочитано предоговаряне на Плана за възобновяване и резистентност.

От „ ЛЕВИЦАТА! “ са безапелационни, че при никакви условия няма да влизат в колаборация с партии на корупционното статукво, хартиени коалици и обединения на войната и нееднократно е заявявала своята позиция против износа на оръжие и въвличането на България във война. От обединението биха подкрепили единствено болшинство, което да ръководи в полза на България и на елементарните хора. „ ЛЕВИЦАТА! “ се надява да има държавно управление, което да пази само българския народен интерес, а не да служи на непознати посолства, както и да упорства пред европейските институции за мирни договаряния и спокойно разрешаване на военния спор.

Мая Манолова заключи част от главните разлики, които отличават обединението от Българска социалистическа партия. Една от тях е унищожителната за Българска социалистическа партия война с президента Радев, като уточни, че това е единствената работеща и постоянна институция в България сега. Тя добави, че „ ЛЕВИЦАТА! “ не би се колаборирала с корупционното статукво, за разлика от Българска социалистическа партия, които извършиха поръчката на хартиената коалиция за връщане на операциите в изборите.

„ Българска социалистическа партия загуби над 700 000 гласа. Партията отслабва поради измяната и дезертьорството от проблемите на левите хора. Ръководството на Българска социалистическа партия приватизира партията и я трансформира в еднолично сдружение, не се занимава с проблемите на хората, а се впуска в измислени войни и измислени врагове. Левите хора не са феодално притежание на никоя партия. Ние мечтаем за обединяване на лявото, тъй като това е единствения мачин да станем още веднъж водеща политическа мощ. “, сподели Мая Манолова.

Тя предизвести и за заплахата мафията да си върне контрола върху страната посредством партиите на статуквото. Именно по тази причина „ ЛЕВИЦАТА! “ си е сложила за цел да стопира всеки опит партиите на статуквото да ръководят безпринципно като уточни, че там няма положителни герои.
ТЕМА преди 3 часа 249 преди 20 часа 860 преди 22 часа 6859
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР