Флагман и сред куп аксесоари за разкрепостен секс, задушен с

...
Флагман и сред куп аксесоари за разкрепостен секс, задушен с
Коментари Харесай

Свръхоргазъм убил 39-годишния бизнесмен от Бургас

 Флагман и измежду куп аксесоари за разкрепостен секс, задушен с пластмасово топче в гърлото, привързано с примка за врата, не е бил в компания с различен човек. Смъртта е настъпила в резултат на практикуването на изключително рискова полова техника, известна като " еротична асфиксия " (задушаване), водеща до последна възбуденост и еуфория.

Практикуващите я настояват, че оргазмът, до който се доближава при ограничение на притока на въздух към белия дроб, не можел да се съпостави с никакво друго полово наслаждение. Особено предизвикателна за половите фанатици е автоеротичната асфиксия, която се опитва главно от мъже. Много постоянно тази процедура води до самоубийство, тъй като не може да се управлява какъв брой тъкмо е минимумът от въздух, който би трябвало да се подава през гърлото и носа, с цел да не се понижава удоволствието.

По случая с Петър М. – процъфтяващ предприемач, със личен сервиз за полагане на затъмняващо фолио на автомобилни стъкла, прочут като един от най-хубавите майстори в района, е формирано в късния следобяд през вчерашния ден досъдебно произвеждане. До този миг не са събрани данни за осъществено ликвидиране.

Криминалистите са анализирали стотици фрагменти след огледа в спалнята с натрупа, заварен в извънредно положение. Взети са проби за експертиза на биологично наличие от различен човек.  " Засега се стопираме на главната версия за причиняване на гибел по несъобразителност. Това е самобитно самоубийство при упражняване на една от разновидностите на секса – фетишизма – еротично самозадушаване ", сподели източник от следствието за " Флагман ". Аутопсията също потвърждава, че липсват данни за принуждение от различен човек. Не може да се уточни точният час на настъпването на гибелта.

Майката на Петър – 69-годишната Таня М. се е натъкнала на натрупа му в 08:45 часа през вчерашния ден. Тя отворила вратата на спалнята му, откакто той не се появил на закуска малко след 07 часа, с цел да отиде на работа. Жената и синът й живеели в унаследен апартамент от 120 кв.м в известния жилищен блок " Народен пестник ". Тя свидетелства, че вечерта двамата са си легнали – всеки в своята стая, малко след 22,00 часа. Входната врата е била заключена от вътрешната страна. Петър не е казвал, че чака посетители. Сутринта вратата си стояла заключена от вътрешната страна.

Пералнята през нощта е работела и майката не е чула необикновени звуци. Нещо повече – инспекция на телефонните диалози и известия в мобилното устройство на Петър демонстрира, че той не е контактувал с никого същата вечер, с цел да се наложи да бъде разпитван някого като евентуален посетител. Приятели от близкото му обграждане споделят, че той не е човек с хомосексуални пристрастености, в противен случай – падал си по дами, споделял е, че няма нищо срещу да опитва в леглото. 

Топчето, с което се е задушил, е било на верижка към кожена каишка на врата, която също е била пристегната – както кожените каишки на глезените и китките му. Това не било неизпълнима техника за фенове на рискови чувства, изключително когато става въпрос за еротична асфиксия. По сходен метод – свършвайки, до момента в който умира, откри гибелта си брачният партньор Николай Димов на печално известната Мисис България Анита Мейзер, с тази разлика, че тя е била очевидец, до момента в който той самичък е пристягал свинската опашка на врата си.

Мейзер се е намесила едвам когато е схванала, че мощната му ерекция, водеща към нескончаем оргазъм, към този момент е провокирала сериозен мозъчен кислороден апетит и той умира. Било е прекомерно късно и невероятно да среже свинските опашки с ножица. Така е станала очевидец на мъчителната му за наблюдаване гибел, той обаче е бил в безсъзнание и съгласно множеството му " сътрудници " по упражняване на този тип секс – в нирвана.

Навлизането в асфиксия (задушаване) води неизбежно до гибел при самозавързани в домовете им и изрично не се предлага за упражняване без умел сътрудник.

Такъв, за жалост, се оказва казусът с Петър М., прочут след приятелите и клиентите си като Петьо Фолиото - направил задоволително пари с труда и гения си, разполагащ с хубаво жилище и с благоприятни условия да има всевъзможни и колкото си изиска дами.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР