flagman.bgЗдравко избухна в социалните мрежи и обрече на провал предаването,

...
flagman.bgЗдравко избухна в социалните мрежи и обрече на провал предаването,
Коментари Харесай

Първият Брадър издаде тежката присъда за шоуто, което го направи известен!

flagman.bg

Здравко избухна в обществените мрежи и обрече на неуспех предаването, чийто рейтинг съвсем стигна дъното

Преди цели 14 години феновете всяка вечер се залепяха пред тв приемниците, с цел да не изтърван и секунда от живота и интригите в Къщата

``
реклама

Победителят от първия Биг Брадър Здравко Василев издаде тежката присъда на шоуто, с помощта на което името му нашумя. Цели 14 години минаха оттогава, а феновете всяка вечер се залепяха пред тв приемниците, с цел да не изтърван и секунда от живота и интригите в Къщата. Тогава Здравко бе впримчен в комплициран любовен сюжет, даже неопитен в шоуто разбра, че брачната половинка му Христина чака дете. Именно неговата половинка бе победител в идващ сезон на формата. 

Още при старта на настоящия сезон, Здравко избухна в обществените мрежи и обрече на неуспех предаването, чийто рейтинг съвсем стигна дъното.

" VIP Brother 2018 Most Wanted... абе вие съществено ли!?!?!?
Не желая да бъда неприятен оракул, само че с този " сезон " се поставя натурален завършек на един неповторим ефирен план ", написа във Facebook гларусът от Приморско и предизвика полемика измежду приятелите си.



" Мисля, че краят е комплициран от дълго време.... Дори няма да се подложа на този мазохизъм. Скоро гледах рейтингите и тази година са доста ниски, което за мен е светлина в тунела на телевизионното затъмнение, в което сме от години... ", поддържа го млада дама.

" Нормално е да има углавен рейтинг предаването ", счита различен негов другар.

Краят от дълго време е комплициран, а беше в действителност забавен план, написа трети.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР