flagman.bgСтанислав Динев, който в края на м.г. ослепя и прогледна

...
flagman.bgСтанислав Динев, който в края на м.г. ослепя и прогледна
Коментари Харесай

Тъжна вест за обичан учител потопи в скръб Бургас навръх първия учебен ден

flagman.bg

Станислав Динев, който в края на м.г. ослепя и прогледна още веднъж след незабавна интервенция, е умрял в дома си в жк „ Зорница “

Станислав Динев, който в края на м.г. ослепя и прогледна още веднъж след незабавна интервенция е умрял в дома си в жк „ Зорница “

60-годишният Станислав Динев, почитан преподавател от Бургас, е умрял в съня си преди няколко дни , оповестиха негови близки за Флагман.бг. 

На 15-ти септември е подаден сигнал от другар на Динев, който алармирал, че не го открива от четири дни. Полицаи са създали инспекция и са открили, че по всяка възможност е в дома си в блок 14 в ж.к. " Зорница ". На място е открита неприятна миризма, която е навяло на мисли, че той най-вероятно е умрял. Тялото му е открито на леглото, починал е в съня си. 



Припомняме, че дългогодишният зам.-директор на Дома за деца и юноши " Ал.Г. Коджакафалията " Станислав Динев загуби зрението си, само че в края на предходната година след кампания Флагман.бг и Очна болница " Младост " му бе осъществена извънредно комплицирана интПрез октомври 2018 година някогашният представител на ОДМВР-Бургас Стефан Куцаров описа сърцераздирателната история на Динев и помоли да помогнем в събирането на средства за незабавна очна интервенция, с цел да не остане кьорав вечно 59-годишния тогава учител.

В рамките на дни стотици бургазлии откликнаха на нашия апел и благодарение на БЧК събраха 3 пъти повече от нужните за процедурата 950 лева В същото време Бургаската очна болница в жк „ Славейков “ пък извърши интервенцията изцяло гратис и Станислав прогледна.ервенция и той още веднъж прогледна.  

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР