flagman.bgПодмамил детето да се качи в колата му посред бял

...
flagman.bgПодмамил детето да се качи в колата му посред бял
Коментари Харесай

Мъж блудствал с 12-годишна в Петрич

flagman.bg

Подмамил детето да се качи в колата му измежду бял ден

38-годишен ще се изправи пред съда за блудничество с дете. Районната прокуратура в Петрич е внесла за разглеждане в съда обвинителния акт против него. На 7 май извергът бил в Петрич по работа, като се придвижвал из града със служебна кола.

В региона на кръстовището на ул. „ Свобода “ и ул. „ Папульо “ той забелязал минаващо 12-годишно момиче и през прозореца на колата го извикал да се приближи, като попитал за местонахождението на магазин „ Рай “. Детето му обяснило по какъв начин да стигне до въпросния търговски обект, след което всеки траял по пътя си.

На друго кръстовище обаче той спрял автомобила и клекнал до него. В миг, когато момичето прекосявало около него, той го спрял и попитал дали може да се качи при него в автомобила и да му покаже къде се намира магазина. Обещал й, че ще я върне назад на същото място.

Детето решило да му помогне и доверявайки му се, седнало на предната дясна седалка на автомобила до водача. Започнало за следващ път да му изяснява посоката към магазина. На собствен ред обвиненият попитал ученичката за възрастта й, направил й комплимент за външността. Междувременно тя видяла своята другарка през отворения прозорец на вратата на автомобила, извикала я и й споделила да я изчака.

Помолила мъжът да спре, с цел да слезе, само че той траял. Докато карал опипал момичето, с което целял да възбуди полово предпочитание без съвкупление. Детето се уплашило и възползвайки се от обстоятелството, че мъжът карал постепенно, съумяло да отвори врата и слязло от автомобила в придвижване.

Веднага се затичало по тротоара към постройката на „ Овергаз “ при приятелката си. След като се прибрала ученичката разказала на родителите си за случилото се, като татко й подал тъжба в районно управление (на МВР) Петрич.

От видеозаписи в региона бил открит автомобилът и извършен разпит с шефа на сдружението - притежател на колата. Така бил открит извергът. Предстои делото да продължи в съда.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР