Флагман.бг вече ви съобщи за подвизите на Динко 2 –

...
Флагман.бг вече ви съобщи за подвизите на Динко 2 –
Коментари Харесай

Go to the багажник и му посочих пикапа, наредил в униформа на ИАРА Стефан Машината на мигрант

Флагман.бг към този момент ви заяви за подвизите на Динко 2 – бургаската Машина,

Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури, която би трябвало да лови бракониери (ИАРА), би трябвало ли да я прекръстим на " Изпълнителна организация по риболовство и антимигранство "? Днес още веднъж със служебна униформа и автомобил двама инспектори по риболовство заловиха емигрант и се похвалиха с това. Флагман.бг към този момент ви заяви за подвизите на Динко 2 – бургаската Машина Стефан Петров. За следващ път той разгласява кадър във Facebook профила си със шеговит текст, който не приляга доста на държавен чиновник, само че пък е напълно в стила на Машината, само че и на Динко от Ямбол. 

" Днес с сътрудниците, единият от които е добре познатият СМВ /Старият Морски Вълк/, вършим инспекции. На пътя сред Дебелт и Константиново виждаме подозрителен субект. Спряхме колата, попитахме го дали знае български език и разбрахме, че е мигрант. Тогава му споделих: " Go to the багажник " и му показах пикапа. Качи се умерено, дадохме му закуска и се обадихме на 112.

Докато чакаме полицията, го заговорихме и сподели, че били към 10 индивида и спали. Снощи идват да ги вземат, само че той се успал и го оставили. Тръгнал да върви нанякъде, без да знае къде.

След броени минути пристигна патрул на Гранична полиция, прибраха го и отидоха да им покаже къде са спали другите мигранти ", написа Стефан Петров. 

А къде са спали граничните служители на реда и военните, питаме ние?

Очевидно е, че централата на ИАРА, която е в Бургас, се е трансформирала в антимигрантска държавна работа, чиито чиновници имат по-голяма мотивация да ловят бежанци от оторизираните за това. 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР